Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA GOD BUDE KO PREDLAGAO,NECE PITI VODE...SDA UHLJEBI SU PLANIRALI STA CE SA NOVCEM..PRVI PRIMARNI CILJ JE DA SE OBEZBJEDI NOVAC ZA NJIHOVU PROPAGANDU UOCI IZBORA I NJIHOVIH PRIVATNI RACUNA..
SDA se na zalost priblizila stavovima Dobrice Cosica. 100 puta ponovljena laz postaje istina. Rahmetli Alija bi ovu sadasnju SDA u top strpao i ispalio. Bakir I Sebija grobari SDA , Zlatko i Zeljko SDP! Podrska NiP, NS, SDP i NLB na slijedecim izborima.
Dobar plan, ako se uspije realizovati bit ce super. Sto se tice novog sastava vlade, super. Samo ovi Konjakovicevi botovi negoduju.
"Jacques Klein, američki diplomat koji je bio posebni izaslanik glavnog tajnika UN-a za BiH, još je 2009. godine kristalno jasno kazao kako je u BiH poslano 14 milijardi dolara donacija što je, računajući po glavi stanovnika, više nego što su Njemačka i Japan dobili nakon Drugog svjetskog rata." Kako su potrošili ovih 14 milijardi, tako će i ovu jednu.
Velika je milijarda, to je osnovni razlog grčevite borbe za opstanak Fortine vlade, imali su milijardu razloga da ostanu na vlasti, ali ničija nije do zore sjala, podrška za premijera Nenadića...
Podrska za Nenadica i novu vladu
Damir Niksic lik koji je Tuzlake nazvao seljacima. Sta ti vise ima da trazis u politici covjece?
Premijer me oduševio. Atipičan političar, kakav treba narodu. Ne sumnjam da će se budžet trošiti u prave svrhe i za dobrobit naroda!
Automatic aferim.Mi smo svi slijepi,gluhi psihijatrijski bolesnici.Hvala ti što nas prosvjetljuješ.MA SJAŠI BOLAN!!!!!!!!
Jedan kanton i budzet veci nego kod manjeg entiteta, i ono bi se nesto odvajalo
@boshniak Budžet RS je 3.5 milijardi KM.
Tu milijardu ste prikupili iz drugih kantona a trosite je samo u KS? (KS=Kraljevina Sarajevo)
Ovaj novac se sigurno nece potrositi na organizaciju parade, zaposljavanje rodbine itd...
Bravo i sretno!!
Podrška za nenadića i novu vladu.
Puna podrska novoj Vladi i premijeru Nenadiću. 👍👍
Bravo SBB
Podrška vladi i Nenadiću