Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M akakvi osjetljivo. Evo mene: - Nacionalnost: Bošnjak - Vjera: Islam - Jezik: Bosanski
@FUCK kao prvo sredinom 19 veka ,kad su u vas uracunati i prebegli Madari i Srbijanci i Turci i poneki Rom niste bili petina,Vi ste Bosanci samo po tome sto dobro baratate nozem nad djecom Drugo Bogumili su dosli iz Srbije gde su bili proganjani,od onoga sveca na koga su se pozivali Hercegovci,Na zajednickom pravoslavno-Bogumilskom groblju stoje imena Ratko,Milorad i Radovan ,znas ko se danas tako zove? Trece jel se stidis kao Madarsko-Srbijanski izdajica koji je doso u Bosnu preuzeo Islam (tudu veru) i jos se silis i nazivas zrtvom iako znas sta ti je deda radio ,sto mu je od priglupih Srba oprosteno?
@realista Ti si pravi balonja. Praznoglav, zatucan i maligno retardiran. Prvo, Bosanski jezik je stariji od srpskog jezika. Kako? Samo bosansko-turski rječnik iz 1631. godine stariji je od srpskog Vuka Karadžića za 187 godina. Zna se i kako će nastati tzv. srpski jezik. Na osnovu plagijarizma bosanskog rječnika i vašeg velikog plagijatora istog Vuka Karadžića kojeg slavite i veličate. Drugo, Bošnjaci su stariji narod - potomci srednjovjekovnih Bošnjana, dok su se Srbi i Hrvati na prostore današnje BiH doselili tek nakon dolaska Turaka. Bošnjačka vjera, prije nego li primiše Islam je bila bogumilstvo (Bosanska crkva). Važno je kazati da u Osmanskom periodu nije bilo islamizacije (kako to pišu Srbi uveliko i nešto manje Hrvati) već su ljudi dobrovoljno prelazili na Islam. Islam je vjera mira i u njoj nema prisile, to tako piše i u Kur\'anu.
\'doktore\', ides sada na jedan kolektivni \"Ignore\" od nas. Mislim da te to najvise boli. XD
Cuj ovo: \"@Dr.Realnost 02.07.2012. u 17:00 Ti nisi ni vlash*ina. Ti si jedan obicni chetn*ik! K\'o kad Mujo kaze Sulji da nije gay vec obicna p*edercina. Oplakah. XD
HA! Eto dakle i sam si priznao da ima granice. xD Nece ni u buduce biti problema, uz pasos naravno. Budi sada iskren i reci, koliko je rodjenih posle rata videlo Banja Luku ? Nekih 4%.
Ne daj se \'doktore\'. Ne daj da te poturice isprovociraju i da ispadnes zatucan, primitivan i agresivan. Ne pokazuj svoje pravo lice, \'doktore\'. LOL
Ja che.tnik ? A sta bi mene cinilo normalnom osobom tj. Srbinom u rangu Cede Jovanovica? Da sam napisao ovde \"smrt Srbima\" verovatno tek tada ne bih bio okarakterisan kao che.tnik. Ma show BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Ma kako da ne. Ja ne zna, uvijek predjem tu \"granicu\" bez problema. A kad krenem u susjeda ili komsija, zaustave me i pitaju neki dokument. Ko ovdje zivi u zabludi?
Ti nisi ni vlash*ina. Ti si jedan obicni chetn*ik!
Granice su odavno iscrtane. Jos malo pa cete i u Srebrenicu sa pasosem. O tome nisi razmisljao je l\' te?
Sta vi imate protiv Vla.ha tj. Rumuna inace? Taj narod je stariji od Bosanskog i Bosnjackog zajedno pa na kvadrat. Zaje.bano je to kada poture Filipovic pise istoriju.
Pa da pocnemo farbati granice, \"doktore\"? Krenite bre, krenite. Ne budite pi*ke. VI ste nebeski narod. Ceo svet vam se smije.
Kako mozete diskutovati s jednim maloumnikom? \"Doktor\" je spreman za lijecenja .I to zatvorenog tipa. \"Doktore\", ziv bio. Ne zamjeri. Ali vlash:ina poput tebe i nije zasluzila da se nazove drugacije osim onim imenom koje zasluzuje. Vlas.shina!
Ako ti tako kazes dobri Bosnjanine :D Prijatno vam zelim u Velikoj Bosni = 24%.
Dokore, mi po vama nismo nista nikada ni imali. Mozes misliti da sada imamo cak i 24%. Od nista na 24%. Golemo. Saka jada i opet 24%. A vi od stare Juge (kraljevine), do nove na malo beogradskog pasaluka. Jah. ;)