Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide se ka tome da se u RS formira jedinstvena evidencija nekretnina. Da ne bi došli u poziciju da građani i privreda RS trpe štetu, opredijelili smo se za donošenje novog zakon čime, sada već stari zakon, stavljamo van snage\", objasnio je Selman. \"Novim zakonom nije napušten koncept prethodnog zakona o katastru. ------------------------------------------------------------------------------------ Kad nije napustan koncept predhodnog zakona zasto mu treba novi. Na kakvu privrednu stetu on misli, kad privrede skoro i nema. Na koje gradjane on misli? Da ovdje nesto ne stima, svatice to svako. O tom zakonu se prica duze vremena i svi vi dobro znate o cemu je rijec. Evo ja nisam toliko upucena, dovoljno mi je procitati samo njegove izjave.
\"Eventualna apelacija je svjesno rušenje dejtonskog principa BiH\" dok je zakon o katastru svjesna otimacina zemlje protjeranih ljudi
EEE opet ces ti na Ustavni sud ne se sekirati mislis da si pametan heheheheh
@nije lijepo vrijedzati svoje sugradzane.poz......
sta mu dodje stiven
Prisvojit privatnu imovinu Bošnjaka?? E neće moći !!
CUJ DZERARD...E JE.BO TE ONAJ STO TI DADE IME!
Pravo je bitna vijest ono šta ti moroni iz tvorevine kažu. Oni kažu da ih nije briga za istinom jer imaju svoju istinu. Ne znam uopće zašto prenosite riječi tih ruralnih njuški iz čijih očiji samo viri krv i četništvo.
DRZAVA BEZ DRZAVE,I DRZAVA U NEKOJ DRZAVI KOJA JE PODJELJENA I KOJA MORA DA SE IZBORI PROTIV ONIH IZ GENOCIDNIH,ALI I OVIH SADASNJIH VREMENA NASTAVKA GENOCIDA NAD NARODIMA BIH I NJENOG UNISTENJE NA DRUGI NACIN.ZAO DUH ONIH KOJI UNISTAVAZJU OVU ZEMLJU NIKADA NE SPAVA NA ZALOST,TOGA MORAMO BITI SVJESNI.KADA CE KRAJ MUKA I AGONIJE BIH,JER DEJTON JE NAGRADIO ONE KOJI SU URADILI GENOCID TO JE SVAKOME JASNO VISE.PRICALI SU NAM UKINICE RS,AKO SE SVE IZBJEGLICE NEVRATE,A NISU SE VRATILE NA PRADJEDOVSKA OGNJISTA U RS TJ.U BIH,A CITAVO VRIJEME IM SE OTIMA PRAVO NA SVOJE I SVOJU ZEMLJU.DOKLE ????INDIJANCIMA JE ISTO OVAKO OTETA NJIHOVA ZEMLJA I KAKO DA TAJ DEJTON BUDE PRAVEDAN ??