Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je biti zlatnokašikaš
bosanci i hercegovci su jedini penicilin za sve nacionaliste svih koncesija i etnija.
Nema Bosne, bez Bosanaca !
1) ova vijest o odgodi popisa je samo spekulacija, a ne provjerena informacija 2) popis je prvi i osnovni uvjet bilo kakvom dogovoru, kako politickom o prodruzenju ikakvim integracijama, tako i osnov za dodjelu kredita i financiranje projekata iz europe 3) razlog odgadjanja bilo kakve najave je u cinjenici da je raport trecao ici clanu predsjednistva, a ne bilo kojoj zamjenici zamjenice, kakve god on(a) imao/la ovlasti. raport na stolu predsjednika nije isto sto i papir na stolu nekakvog zamjenika koji ga lako moze i \"izgubiti\", upravo poput dejtonskog sporazuma koji je \"nestao\" 4) nedolzazak predsjednika na razgovore o osnovnom pitanju buducnosti ove drzave u europi je, u najmanju ruku, ponasanje neodgovjenoga djeteta, a u diplomaciji se vidi kao nesto puno gore radi ovakvog ponasanja treba ocekivati vise prepreka, vise viza, puno manje kredita i vece kamate za sviju, pa vi i dalje glasajte za polu-pismene ego-manijake koji su doveli ovu drzavu u ovakvo stanje i ne staju
Bitno je biti BOSNJAK! Sto vise nas, to manje njih! A onda ce Bosna biti nasa!
@ @bosanac @ mjhgtfrdsfgh... Sta vam je de*ili glu*i i re*ardirani ??? Kakav vi rat spominjete ??? Zasto strasite ovaj jadni nardo zarad Tihicevih interesa ?? J*bo li vas bosnjak u stau, i SDAovska propaganda . *********Bitno je biti BOSANAC I HERCEGOVAC********* A sto se tice ove vlahadije i malih usta*ice sto su se nakupili ovdje, evo vam procenat stanovnistva koji ce biti na popisu: muslimana 54 % hrvata 10.18 % srba 31.7 % ostali 5 % Od ovih muslimana dobit ce se nekih 41 % BOSNJAKA a od svih preostalih naroda ukupno ce ispasti oko 15 % BOSANACA I HERCEGOVACA. Hrvati ce ispasti 4 kategorija, i vise nece ni biti konstitutivni. Preteci ce ih BOSANCI.
I ja nevidim šta je sad ovdje sporno. Ako gospoda iz EUROSTATA ima neke argumentirane kritike i zamjerke zašto ih nekažu nadležnima pa neka ti ISPRAVE odnonso ISKONSTRUIŠU I PRILAGODE DO APRILA: AMLO JE OVO ISPALO NEOZBILJNO OD STRANE TIH EUROPEJACA.
krug straha i mrznje
panican strah od hriscana panican strah od srba i hrvata panican strah od popisa panican strah od istine panican strah od drugog i drugacijeg samo strah panican strah koji se ne tjera nego umnozava mrznjom prema svemu prema cemu se osjeca strah
I treba da odgode popis, da sprijece bruku. Vrlo lako bi vecinski narod mogao postati manjinski, podijelio bi se na Bosnjake, Bosance i Muslimane i sve to nakon rata i genocida. Stid me naseg stida.
ama pustite popis, nema para za eurosong a ima za popis, kome je sad do popisa u ovoj ekonomskoj krizi, vlast nista ne radi na ekonomskom planu, pa sad paznju odvlace na popis, a da ne pricamo o novcu koji ce se potrositi za te namjere, usmjerite taj novac u privredu, pa kad narod bude imao da jede i bude sit onda brate popisujte do mile volje sto god hocete.
sto nas evropa fu...ckkk...aaa u zdrav mozak
Hrvoje......idiote zadojeni.....ti si zivi dokaz da je ljudska glupost beskrajna
ovo su sve krivi oni ostali
... na osnovu zvaničnih podataka o školovanju, može se zaključiti, da je najskuplji evropski mafijaš, Milorad Dodik, svoju naobrazbu stekao na \"BEOGRADSKOM FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA U SRBIJI\". Tako je naučio da bude mješoviti tip g.a.n.g.s.t.e.r.a, klase č.e.t.n.i.k--k.o.m.u.n.i.s.t.a ... e, sad, možda bi bilo korisno da doznamo i ko je vicešampion, a možda da doznamo i ko je na trećem mjestu, i t.d.
Govno ovaj hrvoje,al je 90% upravu sto pise! I ja neznam odakle onim nasim politicarima da tvrde da smo mi vecinski narod kad se zna koliko nas je rasuto po svijetu pa jos pola nas nezna kako da se izjasni! Usput receno,svi oni koji misle da je najbolje napisati bosanac mogu komotno da napisu i Sejdic-Finci jer po nasem ustavu BosVanci su manjiski a ne konstitutivni narod!
U ništa Bošnjaci/Bosanci/Muslimani nisu uložili više energije nego u sabotiranje popisa stanovništa. Veliki je strah u pitanju - znaju da nisu nacija jer se svi ne izjašnjavaju isto pa iz toga slijedi da ne mogu ni polagati pravo na BiH. No ne samo to - sa popisom stanovništva konačno padaju u vodu mitovi o svemirskom natalitetu, a nasuprot tome isplivat će činjenice o svemirskom iseljavanju u Švecku i druge destinacije mrskoga Zapada. I naposljetku, konačno će se doznati tko je zapravo najviše etnički očistio svoja područja čime će biti izbijen glavni adut muslimanskih političkih elita pri pregovorima sa ostala dva naroda, a to je optužba za genocid.