Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja lažnog hadžije čime se bavi. Allaha,ne možeš prevariti.
bolji je onaj koji klanja a grijesi,nego onaj koji ne klanja a negrijesi
100% 😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citajte istraga.ba, 90% novogradnje u Sarajevu napravljeno od narkopara, vjestacki se stvara dojam da su svi stanovi rasprodani a ustvari narkokarteli peru pare, eto razgrabili ljudi stanove od 6 milja kvadrat, al u ku.cu, sve se razotkriva lagano
Eeee moj hadzija sta ti smrdulja uradi,uvuce te u kriminal,unisti porodicu,navuce na bijelo,rodi dijete da dobije drzavljanstvo ,napunila sebi racune,i prvi dan rece da je spremna suradjivati s tuzilastvom.Sad ce ti robije napakovat da izvuce svoju guzicu i ode ona nazad u siptariju ,a ti pocni guzu mazati vszeLJinom hahaha
To ti se desi kad si citav zivot debil ,pa u 60 oj ti dodje da mafijas,al hajde ako nista kazu da siptarka zna zanat,profesionalno ga navece,nogice ti zadrhte
Jednomjesečni pritvor ?
Pred džamijama u Bihacu i Cazinu SUVovi petkom , porshei itd... Pošten svit vjeruje u dragog Allaha. A nepošten???
Načelnik prošlog mjeseca kupio Apartman u Baškoj Vodi za kešKvadrat sitničavih 5000 evriča.....ima se može se Šta kaže porodica Allahami sve lažu on je pošten skromno živi...Mene samo inetersuje kako može porodica pogledati komšijama u oći.
Hoce li nam klix-odron novinarstva ili 'zapadni prijatelji' objasniti da li je Ibro prodavao drogu ili dao po opštinu nepovoljno parking pod zakup ? Nejasno je napisano zašto je uhapšen. Parking i kokain nisu bas slicni. Vjerujem da je Kliksu lakse izbrisati pitanje nego odgovoriti kao i proslih n puta .
Jesi nekada cuo za PRANJE NOVCA STECENOG KOKAINOM i njegovo ubacivanje u legalne tokove novca? E, tu na scenu stupaju oni koji izdaju dozvole, koncesije, parcele... To ne provode konkursom, vec pogoduju "pojedinima", a za sta bivaju bogato nagradjeni. Jasnije?
A dalje Pa nečete se valjda zaustavit samo na ovome?? Ima još gradonačelnika interesantnih!!!!!
to se valja droga u 16....
Je li taj kokain ide dalje prema EU, ukljucujuci i Hrvatsku, ili ga mi, na teritoriji pod kontrolom ARBiH, cijelog posmrcemo?
Svaka cast sandzaklijama, mi samo na nos voljimo
Ode Kifla, dosta je se pravio ministar. Njegov NiP se raspada
Pablo Hadzibajric Eskobar
Hadzibajkobar
Nacelnik glavne opstine u tamnom vilajetu dila bijelo a stanovnistvo aplaudira i navija za slicnu garnituru ljudi. Duša i ponos prevariti ukrasti za.ebat. Svi smo mi hadzibajric. Njemačka je za nas najbolja džamija i prociscenje.
možda se radilo o halal kokainu?! ;)
Vjernici na baterije....većina političara.Puna usta vjere i patriotizma na svim stranama....a džepovi puni!
Ova zemlja je velika ubleha, ovaj covjek bio nacelnik?? Problem je sto svaka mjesna zajednica i opstina imaju po jednog Hadzibajrica.
Sejh, znaj da krajnji korisnik ovog bijelog praha u Kelnu, izvjesni Christian, nece na wc dasku ovo dobiti, bez odobrenja nekog iz opstine Keln. Losi jesmo, najgori nismo