Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel mi moze reci neko gdje se ta neka herceg bosna nalazi, evo pola sata na karti gledam i nikako da nadjem ?
Dokad više ovi ustašluci? Znaju li ovi u EU ko im je zastupnica iu Hrvatske i kakvi su joj stavovi, k'o da bi Švabe stavile nekog neofašistu iz neke zabranjene stranke u EU parlament...
Mlada ,ljepa, zgodna pametna
Treba kuju dobro izjebati.
A Praljka naj više zali :)
Ja se samo nadam da ce ovaj status biti temelj njenog kraja
Ova vako buljava od nacijonalfasizma ili od evropski Dick_ia
Bože, šta je više ovim ustašama...
Ona nije svijesna svoje ne svijest.....
jedina razlika izmedju nje u ljubica je u spolu a jednako su zatucani katolibani I pro 'u'!
Paveliceva Hrvatska i Nediceva Srbija , u 2. svjetskom ratu, bile su na strani Hitlera i provodile njegovu monstruoznu ideju holokausta. Danas vidimo da u tim drzavama postoji nostalgija za tim vremenima.
Popiškim joj se u vadzajna...
Boginja
HRHB je trajala tacno onoliko dok su potrosili sto su kroz rat oteli i pokrali. Domoljublje za otetim, pokradenim, i na kraju zasluzeno i izgubljenim, nije nikakvo domoljublje. To je bolest.
zoharka...
i sta kazu u eu parlamentu sto rade sa zoharima sto podrzavaju zlocince i fasiste???
tacno joj na ocima vidis da je zeljna... frustracija udarila u mozak