Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU proširenje vodi čovjek koji je protiv EU. Uvijek sam mislio da je UN najnesposobnija organizacija na svijetu do početka ruske agresije ali evo ima i gorih od njih.
Na to što Zavod za javno zdravstvo FBiH nije objavio ključne podatke nije reagovala niti jedna druga institucija, kao niti jedna politička stranka.!!!!Kao sto se nisu oglasavali ni 2014 godine!!!
Cim se on druzi sa Dodikom ne moze to na dobro izaci.
Evo ko su prijatelji "osmorke", Orban, Milanovic i kompanija...
Ko traži? Palmer i Satler? Jedino kad bi oni koji o geostrateškoj budućnosti BiH odlučuju nešto tražili bilo bi za očekivati da se nešto promijeni. Zar se niko ne sjeća, kad je Palmer dolazio u BiH da dadne zadnji put šansu Bakiru i SDA da prekinu sa podvalama. Čim je ovaj otezao, pozvate su druge stranke iz FBiH na razgovor. Te stranke su danas na vlasti, imaju 35 članova u domu naroda, a bivši podpredsjenik SDA Zvizdić je sad među najvažnijim političarima u BiH.
Ovi stranci stvarno svi govore da se zalazu za demokrariju, da zele napredak u BiH . A ponasaju se kao Gestapovci . Uvode nenormalna neka pravila koja idu tamo gdje nas nece biti.
Ne treba zaboraviti,da su i stranci samo politicari sa nekom ulogom.Hebe im se za nas,dođu i dobiju lovu,tako mjenjaju zakone,ko više im da u džep tako i riješe
Parada pjanstva i kica..
Ovo je mađarski fasist, koji je bio u orbanovoj stranci sad je navodno nezavisni kandidat. A znamo sta nam krmojed orban, misli i naravno ova teleča glava iz laktasa...
oliver radi ono sto mu orban naredi
i ovog tipa je kupio Dodik za milione,kao i Lajčaka i druge bitne EU zvanicnike.Toliko o korupciji u nasoj zemlji o kojoj govori EU
Istragu?isto kao za Shmitta,ko fol.Inas USTAVNI SUD ispunjava zelje MZ.
SAV SVJETSKI OLOŠ SE OVE GODINE OKOMIO NA BIH. PRVI JE DESPERADOS ESCOBAR, PALMER, POTOM MURPHY, SATLER, PA OVAJ VARHELJI. IZGLEDA DA NEGDJE GORE, U DUBOKOJ DRŽAVI, IMA KONKURS GDJE TRAŽE UVJET DA IZBARANI MORA BITI IZRAZITO ANTIMUSLIMANSKI NAKRESAN. E TAKVI KAD DOĐU ONDA DODIK IZJAVI: "JA I ČOVIĆ NISMO VIŠE DIO PROBLEMA, MI SMO SADA DIO RJEŠENJA".
Godinama mu dopustaju da radi sta hoce i kako hoce. Svi su oni isti.
jeli Čović dobio sve što želi.čujem ima po krupne želje .Sve mu predajte kao aluminij pa ćete svi na ulicu
Haha naravno, pa Dodik koga god da podržava, znaj da je ili teški kriminalac ili nacionalista i mrzitelj nekoga drugog iz interesa.
Dragan Čović kaže da je glavni razlog što više ne želi u koaliciju sa SDA neprihvatanje izmjena Izbornog zakona, odnosno da je glavni razlog što je ušao u koaliciju sa OSMORKOM upravo prihvatanje izmjena Izbornog zakona po volji HDZ-a. Zato Čović u svom Večernjem listu sa oduševljenjem najavljuje realizaciju tog sporazuma. Zanimljivo, u istom intervjuu Čović kaže da će biti potrebno "prilagoditi jezik sa Dodikom"
Orban,Szyarto,Varhely, Milanovic,Vucic,Dodik I Covic su na Ruskoj strani I placeni iz Moskve preko Malofejeva Ovim tupoglavim iz EU nikad iz guzice u glavu.Fijasko EU diplomatije.
Od 1980. Se pripremao rat i genocid Ko zna sta se sprema sad za 10 god
Placenik kao i Smidt...to su igraci Sarajevskih Trojanera koji u Lukavici i u Grudama...kuju planove sa Sarjevskim trojanerima protiv Bosnjackog naroda .