Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnicari sirom Evrope podrzvaju Srbe (tj sve one koji su protiv muslimana) a Zeleni sirom Europe podrzavaju muslimane (tj sve one koje smatraju da su potlaceni ili obespravljeni ili u manjini). U sustini, zabole i jedne i druge za BiH i Bosne i Srbe i muslimane vec im sluzimo kao dnevnopoliticka moneta za potkusurivanje
Sto je uzavrela cetnicka krv, opet bi da kolju, siluju, ubijaju malu djecu sve pod zastavom Boga i nekog srbovanja. E pa srbi procitajte malo bar onih 10 osnovnih Bozijih zapovijesti, nemojte da vam vrhunac vjere bude slava i pjevanje cetnickih pjesama i pozivanje na ubijanje.
Ne možeš nam ništa poture
Ljudima je jasno ko su divljaci, nit je covjek musliman nit je simpatizer bilo koga ali toliko je ocigledno ko je ovdje zlo
🇧🇦🇧🇦🇧🇦
EVROPO--spriječite novi genocid u BIH,dok ne bude kasno
Čini se da BiH uz jaku dijasporu ima i sve više političara iz EU koji će se botiti da je sačuvaju.
Samo ovakvim protestima možemo nešto uradit da se vidi Šta narod misli .. .
De jednom imajte petlje i recite da protestuju Bosnjaci iz BiH, nemojte molim vas u isti kos sa ovim sovinistima koji su dosli u Brisel da protestuju zato sto se iz SA ne moze komandovat u BL. Pa de pitajte nekog Valonca da li bi volio da mu Flamanac dodje inodredjuje pravila u Belgiji kad ste vec tamo. Naucite malo kako funkcionise najbogatija podijeljena zemlja u svijetu.
wow, od 705 zastupnika u EU parlamentu potkupili ste samo jednog?
Da ce bog pa će ti ovi mudzahedini kao i u Americi jednog dana napraviti zlocin
To je mozda trebao da dodje prvim avionom u Bosnu, pa da organizuje proteste? Hvala mu na podrsci, lijepo je imati prijatelje sirom svijeta.
Ma nemoj nas ti braniti, živ bio
Mora neko, kada tebe i takve kao ti boli ona stvar za sve. Ma boli me *urac, jelde?
ne izlazi se na proteste, vec na izbore
Meni nesto pun q.ac ovi sto su zabrinuti....