Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Osman Cucovic kojeg sam ja licno kao min. sig. BiH angazovao, dao je sve od sebe da oslobodi mog saradnika Keljmendija, tu sam ja povukao jos svojih veza preko kriminalaca na Kosovu i BiH i sve je bilo zavrseno, ali se onda upleo eulex i sve mi pokvario, ali ja obecavam da cu svoju desnu ruku Keljmendija osloboditi pa nezvao se ja Radoje Fahro Radoncic.." Saopceno je iz kabineta ministra sigu. BiH
Mozes i ti i svi samo popusit radoncicu jel ima ko kakav dokaz svi pricaju,svi ljubomorni na Fahru i majmune jedan Fahre ne bi bilo u politici da to nije odobrila Amerika kao i ovo hapsenje koje je po direktivi Amerike i Naser ce biti izrucen Radoncicu po direktivi Amerike!!!
Što su nešto ovi SDA-ovci navalentni, pa nije im valjda kriv Fahro što su piglu ko drveni točak.
biće izručen ako big brother tako kaže bez obzira na zakon kosova moj cucoviću
pa jesi gledo po tuzilastvu?
Mi drveni točkovi ćemo da vas pogazimo...
Hajde malo da upalimo svječice. 1. Kosovske vlasti su "oslobodile" Kiljimendija jer ga po zakonu nisu mogli izručiti zemlji s kojom nemaju biletaran ugovor o izručenju. 2. "Oslobađenjem" ispoštovali su svoj zakon po kojem ga moraju pustiti u roku od 48 sati ili staviti u exstradikcioni pritvor u trajanju od 40 dana kako ekstradikcija nije moguća "oslobodili su ga" 3. Eulex još uvijek ima juridistikciju na Kosovu i oni su ga uhapsili i sad može započeti ekstradikcioni proces koji će zapravo odraditi Eulex. Dakle dolijao je Kelimendij, a za ostale u lancu to će se još vidjeti. Ne zaboravite da je Keljimendi već bio na razgovorima sa DEA u Abu Dabiju i da je tom prilikom vjerovatno napravljen dogovor i da će se mnogi umiješani u njegove rabote, vjerujem da droga nije jedina, biti izloženi pritisku ili progonu. Naime veze sa ovakvim personama koriste se u politici za pritisak i ostvarenje ciljeva centara moći. Možemo mi pustiti mašti na volju ali biće tu svakavih likova.
Kol'ka mu je glava na bilbordu bi je jedva uglavili u prirodnoj velicini
i nekko kaže eu ne valja.. eto da je nema pusliti bi čovjeka na slobodu..
nista on nije radio u bosni osim sto je umjesan u par ubistava
ma moze fahru npricati sta hocwe protiv nasera al zna budala da on nece biti isporucen ovamo
Nista onda, ako ga ne mogu izruciti posto je drzavljanin Kosova, onda neka se pokrene aktivnost na reviziji njegovog BiH drzavljanstva. U skladu s tim, zamrznuti ili sta vec svu imovinu u BiH i dok se ne pojavi pred Sudom BH neka mu je ravno cijelo Kosovo.
Tachijev zahtjev."Priznajte gospodo iz BiH Kosovo republik pa ce mo dalje da pricamo".
:)))))))))))))))....kosovo nark...pardon, pravna država...
Nista gora pravna drzava od nase... kod nas su kriminalci u politici, predsjednik federacije u zatvoru, predsjednik rs-a pokrao sa rusima sve firme u rs-u, lagumdzija nakupovo poslovnih prostora i stanova da je moro zaposliti tri covijeka da mu to sve popisu... itd.. itd... a mi se ko Kosovu rugamo....
Truetotrue, znam da može zvučati smiješno, ali da li Vi imate bilo kakvih dokaza da je bilo ko od osoba koje ste Vi spomenuli ukrao bilo što. Naime ne zelim da budem zlurad ali za navode koje ste vi postavili mozete biti sudski gonjeni jer bez dokaza sve sto ste naveli moze se okarakterisati kao kleveta. Ne bi mi bilo drago da pravna drzava profunkcionise na Vama.