Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i ovi vala primaju platu za ništa, kao i ostale institucije i organizacije koje rade na “sprovođenju mira”.
@GCMx64 Ti mislis napredne zemlje rade nesto. Ne! Oni sjede,cekaju servanta, uzivaju i kresu eure na nama vrijednima? Oni su ljeni i nista nerade hehehe. ispijaju kafe i rezu slaninu na poslu hihihi, namjeste poljoprivrednika na mjesto direktora umjetnosti i slicno. Ljencareci oni demonstriraju mir i odlicni su jer nam je mir. Niko nista ne radi i mir je. hehe Oni ti svoj posao odlicno obavljaju- u stanju su mira, meditiraju a lova im kaplje u padze.
Ako je potrebno neka se obnavlja mandat svake godine i neka međunarodne mirovne snage ostanu u BiH sve dok se ne odustane od podjele BiH od strane komšijskih zemalja, odnosno dok svaka mogućnost za takvo nešto ne ispari ulaskom BiH u NATO!
@Istinoljubiv Prije svega mi (stanovnici BiH) smo jedini koji moženo očuvati cjelovitost BiH, bez obzira sto naš uspavani narod u to ne vjeruje (čast izuzecima), a prisustvo stranaca nam nikad nikakvo dobro nije donijelo. Sto se tice EUFOR-a, neka ih ako nasa drzava ne placa njihovo prisustvo i ako oni placaju iznajmljivanje baze nasoj drzavi - u suprotnom sam protiv njihovog prisustva.
Mogli su pomoci sredstvima i radom da naprave u ratu osiromasenom zemljom kamp za dodatne izbjeglice sa juga iz islamskih zemalja kad nemaju nista pametnije. Pa ja nek njima EU dadne eure i nek naprave kampove za jadne ljude. Prije ce oni napraviti nesto za izbjeglice neg nasi dok se izvredjaju i izoptuzuju, para neeemaaa, pojo cuko.
Ovima je od Dejtona glavni zadatak da čuvaju laktaški krmetnjak.
Nema sta tu da se prica, ako je cilj Evrope da BiH primi u svoju uniju, onda ce njihova vojska biti na tlu BIH sada kad je najpotrebnije. Poslije nam nece ni trebati.
pade mi kamen sa srca
Beskorisni!
Predlazem EUFOR-u , da uhapsi Inzka, koji je saradjivao i podrzavao ratnog zlocinca Karadjica , i vodio poslije rata, Handkea da ga upozna s njim. A sada je i svima jasno , zasto ovaj prikriveni fasista, unistava BiH , zadnjih 10 godina svog mandata.
Zar su oni još ovdje ?
sada kada se zakuhalo idu pff