Bruxelles predstavio izvještaj
0
EU usvaja paket proširenja, BiH nema ni na mapi
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva crna evropa,pa nece oni Dodika i genocidase u svom dvoristu.Klali djecu po Bosni pa sad da setaju evropom.Pa pogledajte samo komentare evropskih politicara o Dodiku,gledaju ga ko cobana.
ZASTO VI SDA I RIJASET UDBASHI KONACHNO NE KAZHETE DA STE POKLONILI DRZHAVU U DEYTONSKOM SPORAZUMU. MUSLIMANKE SU VAM SE POUDALE ZA SRBE, NIJEMCE, AUSTRIJANCE, OVDJE U CROATIJI, UDAJU SE I POKRSTAVAJU. PRIZNAJTE DA VAS NEMA NA MAPI, JER STE TO SAMI ZAHTIJEVALI. JADNI POSTENI BOSNJACI KOJI TRPE IZMETBEGOVICHEVSKU ANALFABETSKU RULJU, KOJA VAS JE DOVELA DO OVOG CHINA.
e ovako ja mislim da BiH treba ostaviti Turcima i ostalom islamkom svijetu...a ostali narodi iz BiH neka se isela imaju gdje jer muslimani su prije svega ugroženi od nas ostalih....a EU nije niti važna
Komentarni na sarajevo-x pokazuju hronični nedostatak pameti. Urednici bi zaista trebali razmisliti da li uopće zadržati ovu opciju. Problem sa EU je što ima svojevrstan sukob interesa u BiH - visoki predstavnik i specijalni predstavnik EU su ista osoba (dakle, predstavnik EU ima bonske ovlasti), a EU sjedi u Vijeću za provedbu mira. Pritom je nefer tražiti od bilo koje države da mijenja ustav \"na dugme\". Ustvari je BiH ta koja treba promijeniti pristup i početi provoditi jedan po jedan tehnički uslov za EU. Priča o tome kako se prvo mora riješiti ustav pa onda druge stvari je besmislena, što je pokazao proces ukidanja viza. Ovakva rasparčana vlast sa političkim i ekonomskim problemima je provela ravno 170 mjera nakon čega su nam ukinuli vize. To pokazuje da bi ovakva rasparčana vlast sa političkim i ekonomskim problemima bila u stanju dovesti BiH do npr. članstva u Evropskoj ekonomskoj zoni, a onda o političkim uslovima i punopravnom članstvu možemo razmišljati mnogo opuštenije.
Neče Evropa da im i jedna od članica bude gdije je večinski muslimanski narod jer je to krščanska unija pa zato na sve načine sistemaski ruše Bosnu i njen koncept projekat je kreno a kao prime ove Bošnje primili su rak ranu u svoju dušu
@ Nazad fina ti ta zadnja aferim
... i da se izbrise to \"bosnjastvo\" pa da se da zadovoljavajuci naziv \"Poturistan\"...
E jos da se kako maoze vratiti bar 200-300 godina nazad pa da bosanski turci napokon budu \"svoj na svome (ku.r.cu)\"... :))))))))))
Konji
Nisam ja Europska prostitutka. Neka idu tamo k.u.r.a.v.e pa nek\' se prostituišu za male pare.
hebi ga nedaju nam zbog balincerosa i ptarasi
J E B E M M A T E R B O S A N S K I M S R B I M A
Nadam se da BiH nece u evropsku uniju u skorije vrijeme ,barem dok ne iselimo dobar dio smrda iz RS sa BiH teritorije.Polako ali sigurno odlaze sa ovih prostora u susjednu zemlju,djeca im se skoluju tamo i sve veci broj kupuje nekretnine po Srbiji.Putem Hrvatske do ciste Bosne,
sabur, a i EU pocela svasta primati, i fakat vec primila, nije ni interesantna vise toliko. Politicari, eee oni su skontali nema hapanja ko do sad, pa koce ko volovi.
KOJI CE KUR.C BOSNJACK I 22% ENTITET U EVROPI ,NEK BOSNJACI TRAZE ARAPSKO-TURSKU UNIJU ,ONI SU MUSLIMANI . A HRVATI I SRBI U EVROPSKU UNIJU ,MAJKU KRSCANSVA..TO BI BILO PERFEKT RJESENJE ,NEK TAMO TRAZE KRUHA STA CE U KRSCANKOJ UNIJI...