Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smeta nek ne izlazi iz kuce taj dan
Samo cu vam nesto reci. Dobit ce te batine !
Moj izbor je ljubav i mir, a nikako ne mrznja i rat! Postujmo se i gradimo jednu malenu, ali simpaticnu srcoliku drzavicu u samom srcu Europe. Budimo oni koji se zalazu da BiH postane napredno drustvo u punom kapacitetu te rijeci... moderno drustvo koje stiti sve, pa i one koji se mozda osjecaju "drugima i drugacijima" jer ovo bogatstvo razlicitosti nas vise zblizava i usrecuje nego li mislimo. Budimo ljudi otvorena duha jer zivot ionako proleti kao sjena… Peace! ;)
ako nam je briga oko lgbt najveci problem a sve ostalo pored ataka na BIH i njen suverentitet ibterit.integritet uz stalno naoruzavanje srbije i pricom o vojskama i zveckanjem oruzjem ..rijeseno i sve sad OK ..onda smo mi sretni ako je ova povorka najveci problem i da se stranci toliko brinu oko toga..
supeer
Imali ste SFF, paradirali ste do besvijesti, niko vam nije branio!!!
Saznajem iz pouzdanih izvora (rek'o mi Drinski) da je jedan od nezvaničnih preduslova za ulazak u NATO, izlasnost na paradu u broju ne manjem od dvjesto tisuća građana.
velika većina stanovništva nije za paradu eto prilike za glasove na izborima
NiP će pomesti na izborima ako uspiju zabraniti paradu ponosa
Ma sto se mene tice nek se svi zajedno jedan na drugog sa svim političarima u centru Sarajeva
Svaka čast Putinu on je takve teme zabranio za narednih 100 godina. Toga je uvijek bilo, ali na sva zvona iznositi svoju intimu??? Eto zapadnog napretka, slikovnice još, djeci filovati mozak. Sve vam sada može biti jasno ko vodi EU. Umjesto posla, mladost odlazi, krasno nam spakovaše vrli zapad. Izumiremo svi na ovim prostorima, a teme ovake su bitne, bolesno!!!
to je kao one kampanje protiv nasilja nad ženama. to je lična stvar koja se radi iza četiri zida, ne možete iznositi prljavi veš pred narod.
Ja sam protiv svake gay parade. Osim ove u Sarajevu.
Propaganda, propaganda... Tuzno.
AKO SU TO USLOVI ZA ULAZAK U EU ONDA NAM EU NE TREBA. NAPRAVITE REFERENDUM I VIDJECETE DA JE VECINA PROTIV I EU AKO SU TO USLOVI
Cudno da vehabijama smetaju ovi pedercici al im ne smeta postrojavanje ravnogoraca u sred visegrada... Jbg lako je ovdje mangupa glumit treba otici u tudju avliju pa zagalamit.
@war, ne kontam, za mene je drzava teritorijalna cjelina, priznajem samo pasos, ako imas pasos imas drzavu sve drugo je nebitno, za mene nije drzava sandzak npr, ali jeste bih, jeste kosovo, hrvatska, srbija, crna gora... Kontas?
Prvo ste nam razbili Jugoslaviju,"gurate" nacionaliste,sada nam paradirate sa "bolesnicima"... Može vam se EU kad vladate,kao da nas neko nešta pita...