Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba, niko masku ne nosi, cak ni u drzavnim institucijama. Nosim ja masku u bingu i naletim na jarana, kaze on meni, sta ce ti to? Kao ja glup... to je mentalitet naseg naroda... ljudi rade ono sto je u trendu, a nosenje maski sigurno nije... ali bice... zapamtite
Zato mogu kozojebi, ili ti ga ilegalni migranti
Najmanje vam je do 1. rujan, a i tada za dalje biti ćete upitni zbog svakodnevnog porasta infektivnih osoba.
nista chudno. sta god daje, korona, kurona, kurtona, kovid19, kovid20, kovid21 bosna i hercegovina ima najmanju odovornost sto ovo njesra uopste postoji. najvecu odgovornost snose ovi veliki koji sus kontali da nemaju nikakve fajde od nuklearnog naoruzanja pasu sad presli na novi sistem. znamo za vasu pomoc kad nam je najgore bilo. krepajte! kolektivno ili u samoizolzaciji gamad fasistoidna.
A majorizacija,?
Mujo iz Njemacke moze u Bosnu i Hrvatsku. Ali Mujo iz Bosne nemoze. On prenosi virus.
Sram vas bilo sve one koji se nepridrzavaju zbog vas niko nemoze nigdje a pravite se pametni
Sto je Dr.Nele davon rekao???? kako neki mogu gore,a Ibro,Muhamed,Ismail ni na More..
Ma ko da ce nam ikada otvoriti zato sto smo neodgovoran narod a ni vlast nam se ne bori nizasta
Kako vam lako kost bacit, EU neda da putujete,a vi ovd se raspravljate ko je srbin ko Hrvat ko Bosanac,i jedni drugima vjeru vrijeđate,zato vam nikad i neće biti napretka,usput Bajram šerif mubarek olsun.
Netrebaju nas ni pustati nikako, debilni hajvani njima nisu bas potrebni
Ruanda moze a mi ne eto kako nas tretiraju.
Jebe se ovima sto su na drzavnoj sisi, njima plata ide ne kasni ni dana godisnji ne moraju ni najavljivat sedmicama unaprijed, zali ove sto moraju vani da bi zaradili sebi i porodici.
Uvezoše nam koronu i onda nam zabraniše da se krećemo čuj za Kinu otvoreno e sad neka mi neko objasni uz dužno poštovanje prema svim mjerama da se Kinezi za kratko vrijeme izboriše sa koronom a Italija,Španija,Francuska više se i ne spominju eto je vama na Balkan pa se zabavljajte
@lozanoha zato sto u navedenim drzavama zive insani, a ovdje hajvani, koji ne mogu be jbne kafice, i grljenja i ljubljenje. gdje je vaznije sta neki glupan na internetu kaze, nego savjet doktora. jel dosta, ili hoces jos razloga???
A zašto mi brišeš komentar.
@grunf5 od istine niko pobjeći ne može.
Đe je Ruanda, đe smo mi
@ifbbpro Ruanda....pogledaj koliko je ta zemlja napredovala poslije gradjanskog rata...izgrađeno 1900 hotela pet i više zvjezdica..14 aerdroma..itd...itd..
Kad varamo sa diplomama, izvoznim mesom, izvoznim jabukama itd itd , daj da malo prepravimo i rezultate testova na Covid, pa nisu maturalni testovi.