Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet zaprdili legitimnom :D
Pola nije pročitalo tekst a ubiše se komentarima. Bez razložno likovanje nad nečijim tobože porazom. Hoćemo da živimo zajedno a svi koriste priliku za pljuvanje. Svi ne valjaju samo je moj narod dobar i u pravu. Tuga brate.
Sve sto mogu reci je dabogda vam se djeca pozenila i poudala u drugu naciju pa vas unucad klela sto nisu konstitutivni
I koja poenta ovih silnih dokumenata, kad se u praksi ništa neće promijeniti.
U rezoluciji se ističe poštovanje nasljeđa Dejtonskog mirovnog sporazuma, kao i koncept konstitutivnih naroda.
Ovo je sve sranje ja proslqvio 20 rođendan u aprilu 92 nosio pušku bio u logoru pokušali me streljati završio rat haj bice sad bolje meni 50 isto sranje 30 godina čekam najžalosnije što već moje djete čeka bolje sutra
odbili ustašški amandman? baš me čudi...
Zeljana barem predstavlja svoj narod, za razliku od onih muslica koji su kao neke civije u njemackom bundenstagu a tamo kupe case i brisu prasinu
potcjenjujes hrvate zestoko, nisu oni svi ustašše kao željana i njena stranka.
Sto ga zeljka popusi uvjek😂
Ne stize ☆uja zeca :)
Opet ga je Zeljana p....ila.
Jutros javljaju da Hrvatska izgubila spor sa Mađarskom oko INA -MOL vođen deceniju. Ministri daju ostavke. Nikada lošija Vlada Hrvatske sa vanjskom politikom, a posebno prema Bosni. Sad će Milanović u nekom selu u Slavoniji pola sata galamiti šmrčući....helou, kapiš. Sada slijedi njemačka rezolucija koju je Milanović najavio kao nepovoljnu po 'hrvatske interese', a poseno oko izbornog zakona i 'legitimno predstavljanje'.
Samo lobiraj, željo moja, željo mojaaaaaaa...
Ahahahahaha...rezignirana kamenjarka...
Puno pricate malo radite Europljani (ovi nasi ne rade nikako,samo pricaju)
To što parlament usvaja rezolucije nema uticaja za krajnje rješenje. Jer je hrvatska za BiH tranzitna zemlja. Samo te čekaju i na kraju će dobiti.
Eh, da mi je spoznati čemu li se raduju ovi komentatori. Imamo inflaciju skoro pa najveću na svijetu, druga najsiromašnija zemlja u Evropi. Samo nama ne daju kandidatski status, usvajaju jednom po jednom nekakve rezolucije, neće nas nikad primiti u EU i NATO. Država uopšte ne funkcioniše, korupcija najveća u svijetu, cijene nas ubiše itd itd. Blago vama kad se imate čemu radovati, valjda vas to hrani.