Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija nije u EU. Šta je sa Hrvatskom koja također ne isporučuje osuđene a nalazi se u EU. Ili čak umanjuje kazne bosanskih sudova.
Pustite Huseina Mujanovića da mu se sudi u Bosni. Kakve veze Srbija ima sa tim procesom?
Najgori list u bivšoj yugi,ugledajte se na hrvatski index u njihovu profesionalnost,nula ste i smeće od portala.
podrzavaju teroriste.
kakvo izrucenje, samo Mosad.
Tako je, opet se bez razloga jadne srbe napada, a za nista krivi nisu. Srbija je teško oštećena od strane svijeta što nije dobila nobelovu nagradu za mir za svoja djela diljem bosne i srebrenice, kosova i hrvatske i vukovara.
Nebeski narod opet ugrožen. 1914. godine kad su bježali na Krf, crnogorska vojska im je ržala odstupnicu i ginuli, dok su ovi bježali. Nakon 4 godine vraća se ta ista vojska u Crnu Goru i okupira je. Guši crnogorski Božični ustanak protiv srpske hegemonije i kralj Aleksandar ukida Crnogorsku pravoslavnu crkvu, i svu imovinu daje Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Sada Crnogorsi traže povrat svoje imovine, i gle opet nebeski narod je ugoržen i počinje nova blavan revolucija.
Srpstvo postaje religija jer je Crkva nacionalna. Oni koji padnu u borbi za srpstvo, postaju mučenici Crkve. „Kosovsko opredjeljenje“ jest opredjeljenje za vječnu Srbiju, kako je govorio bivši dekan Bogoslovnoga fakulteta u Beogradu,
Kad izrucite Orica, Divjaka i ostale talibanske ratne zlocince Srbiji, onda mozemo pricati.
Oni nama Novaka Đokovića poslali :)
Samo ga cuvajte,al pazite i rodjenu djecu.Nekome su i ona djeca draga bila,vise ih nema.
Imal ko da nije kritikovao te divljake
Samo treba lobirati u EU i protiv Srbije i protiv Hrvatske. Traziti isplacivanje ratne odstete, vracanje ukradenog, isporucivanje ratnih zlocinaca itd. Imamo dosta prijatelja u EU, a i parlamentaraca koji su porijeklom iz Bih.
Ako Srbija počne izručivati svoje ratne zločince, ostade drzava pusta
Blago zemlji koja v-la-ha nejma!
Rezim Vucica&co se ponasaju kao klasicni makroi u Versace odjelima, a koji svoju namazanu, olinjalu, fino nagizdanu kurvu uporno nastoje da prodaju cijelom svijetu pod nevinu djevicu. Nazalost, narod Srbije nikako da skonta da mu taj neo-Milosevicevski rezim podvaljuje svoj vlastiti kriminalno-kurvinski imidz "u ime naroda"i bez ikakkve namjere da pokaze volju da se dogodi neka katarza ili iskrena zelja za istinskim pomirenjem sa "komsilukom" na Balkanu.