Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam iz Srbije i meni je zao sta se sve dogodilo na tlu BiH tokom 90-ih. Nisam bio ni rodjen tada, ali zao mi je 🙁
@goouser1621621254 da je vise ljudi kao ti suzivot bi bio normalna i realna opcija. I bilo bi nade za napredak.
"Prisjećajući se onih koji su izgubili živote, duboko suosjećamo s njihovim najmilijima i preživjelima.", a gledali 4 godine bez ikakve intervencije ,licemjerluk 11/10
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
EU ne serite, ustav je tako napravljen da lideri BiH nemaju nikakve prilike i da su im vezane ruke. Trenutno nam slican Mladicu sjedi u Predsjednistvu zahvaljujuci vasim pravdama! Daj pravdu istinsku ukidanjem RS-a i troclanog Predsjednistva pa ces vidjeti lidere BiH!
red na lidere u BiH.👏👏
Nažalost okončan je i sud. Mislili su da će se poslije nirnberških procesa i sad sa haškim procesima prokširiti procesiranje političarima, kraljevima i drugi vladarima koji počine zločine ali kako izgleda zatvara sud i u hagu.
Bez sankcionisanja negatora genocida i ratnih zlocinac, nema sansu ni za Balkana a kamoli lidere BiH! Ovdje je samo pitanje kada ce opet da plane bure baruta, a tek onda ce se desiti zlocini strasnih razmjera! Na balkanu se samo ceka povod za osvete! Ali mislim da bi ovaj put se i EU zapalila ako ne i planeta!
General koji nije dobio niti jednu bitku protiv koje je imao top ili tenk. Da je neki mastermind Sarajevo bi danas bilo CAPAJEBO
Sad je prilika, pogotovo za milorada!!!!! :D
Već je pokazao da je "prilika", na prvoj konferenciji za medije, odmah nakon potvrđivanja presude. Vlahaahahhaaa Ne budite smiješni, samo zakon i "izglednost kazne" za negiranje genocida, zločina protiv čovječnosti i mržnje, takve mitomane može natjerati da bar šute! ;)
kakva prilika, sad ce tek takmicenje ovih iz rs ko je vise ponosan na ostavstinu usranog djenerala
Prilika malo sutra,sad ce bosnjaci non stop spominjat genocid doljevati ulje na vatru,nista taj sud u haggu nije uradio,samo podjelio ljude jos vise,kakva prilika nista od toga,moze biti prilika za politicare da kradu jos 30 godina,za narod nikako nije prilika.
Vrlo jednostavno zar genocidna tvorevina moze da postoji kroz koju godinu ce je i ukinuti jer morala se desiti medzunarodna presuda za genocid sada ide proces unistavanja svega sto ima veze sa genocidom to je istina sa kojom srbi se moraju pomiriti RS je bivsa i to je jedino ispravno
poserem ti ja evropsku uniju i njihovih 14 zahtjeva de vi nas primite ovako kako je sad ipak ste i vi sami krivci za šutnju o svemu u ratu što se nastavljalo da se amerika nije umiješala.
“gooUser1621621254 prije 4 dana Bosnje nikad srecnije. Pu gov*a samo da vas neko prebaci na jedno ostrvo u sred okeana, ni za sta drugo niste.” Evo sto nije moguc’ suzivot, tvoje rijece od prije 4 dana, samo 4 dana.
Donesite zakon o negiranju genocida pa da vidim hoce li baja iz laktasa ili drasko iz bl negirati
jest za 2022
Mogli ste postaviti nekog sudiju iz EU, a ne Kongo, Zimbabve, Zambija, ko da se neko zahebava
tacno,nidje veze
lidere u BiH nije briga ni za presudu ni za narod njih je jedino briga za svoj licni interes i sve dok eu i medjunarodna zajednica ne reaguje u smislu nametanja zakona o negiranku genocida o nametanku izbornog zakona koji bi bio po mjeri svih gradjana BiH i sve dok isti iz medjunarodne zajednice ne budu smijenili ove kriminalce prilike za drzavu BiH nece biti