Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Bosna i Hercegovina
Ovo je presmijesno i pretuzno. Otisli u Brisel da potvrde dejtonski sporazum 27 GODINA NAKON DEYTONA! Eto, toliko cekamo na nesto.
100 posto
Bitno je da su dnevnice legle na tekuće račune sudionika
Gledaj majmuna
gledaj sta ih je majku im
BiH nonstop kao bolesnik na stolu, a oko njega konzilujum doktora.
Znaci piše konstitutivni narodi Bošnjaci, Hrvati i Srbi. Zar niste rekli da se neće spominjati konstitutivni narodi?
Sve suplja priča Hrvati iz Bih su već u članstvu mi kriterije ne možemo ispunit a seru nam se na suverenitet zivkajući nas gore da nam kažu šta treba potpisati Sve u svemu bezze
Tvoj format kaze da trojica odavde svako ide svojim avionom umjesto o jednom trosku, eto to je taj tvoj format u praksi i niko normalan to nece da podrzi
Ja mislim da EU i ovim sporazumom,koji nije obavezujuci,u smislu sankcija za nesprovodzenje, pere sebe zbog konkretnog pozitivnog nedjelovanja u BiH ni ubuduce.Pere sebe i nacionalne lidere od odgovornosti za ovo stanje.Jer valjda je narodu jasno da ce se i ova Rezolucija,ko i sve do sada,tumaciti na 3 nacina od tri stranke.
...ovo da im imena udju u historiju? U sustini NISTA nisu postigli.
Vidi se ko ima princip!
A gdje je legitimni?
A gdje covic usljo zavukao se misju rupu gad
Jel' iko išta potpis'o?
Gledajte da razvucete jos 30 godina skontali ste da razvlacenjem vama nista ne fali ima vas politicara toliko da mozete voditi pet drzava. Nije vas briga za gradane vi se vjezbate sa zakonima. A plate idu . Gdje tu zastita radnika i porodica ? Ako dode do bilo kakvog rata vas ce sviju nestati.
kao ovi hohstapleri nešto OBEĆALI I POTPISALI, ne znam samo jesul rekli MATERE MI , gori ste vi (smo mi) koji će mo im povjerovati , da će išta drugačije "raditi" nego do sada!!! Bez govnjive letve preko leđa, nema tu promjene i napretka!