Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nerazumijem nikako ?? kako su bosnjaci glup narod !!!!! kog vraga nakon sto su nas napali, ubili, silovali, genocid napravili itd zasto sad se mora cetniku poput dodika i ostale srbske bagre objasnjavat sta se deslio!! mi njim moramo mrzit !!!!!!!! nema price s njima !! trebamo molit boga da ih kazni !!!!!! nema price s njima sta imas pricat s nekim ko ti je ubio, napravio genocid, sta ti ima da budalam cetnicima poput dodika pricas sta se desilo !!! ??
Jednostavno pitanje: - Je li u Srebrenici počinjen najveći zločin u našoj novijoj istoriji ?! Kada odgovorite u sebi, onda se zapitajte pa zašto u RS na taj dan nije barem dan žalosti, jer ako ne zbog tih ubijenih ljudi, onda barem zbog nevinog srpskog naroda koji je izgubio čast i obraz zbog debilnih pojedinaca.
Eto vidiš kakvi ste vi, moram ovde da pišem, jer na ovom linku http://www.klix.ba/vijesti/regija/od-genocida-do-zlocina-sta-se-promijenilo-u-srbijanskim-medijima-u-tri-godine/140711005 nije omogućeno da se komentariše. Vama odgovara presuda genocid i tražite da to svi izvještavaju kao genocid. OK, poštujem. Ali zašto onda potencirate "agresija na BiH", ako je taj isti sud koji je presudio genocid, rekao da nije bila agresija na BiH, nego građanski rat?!
EU zali , EU ocekuje , EU promovise , EU bla bla bla bla..... kulturoloski papanluk , a kad se vec mjesa u BIH neka i istinski pomogne da BIH postane evropska
Svjedočenje pripadnika VRS sa suđenja za genocid F. Kosu i drugim: Trojici ili četvorici utroba je virila... Kukaju, mole... Ja sam im pucao u glavu, da im prekratim muke... Rekao sam: ‘Ljudi, ovako ne može više...’ Onda smo izvodili po deset zarobljenika” – govorio je Kos u haškoj sudnici, dodavši da je egzekucija nastavljena iz automatskih pušaka. On je dodao da je poslije petog ili šestog autobusa neko kazao da moraju brže da strijeljaju.  - Nije im odgovaralo to što smo strijeljali polako, sa dva-tri metka u potiljak - rekao je Kos. Svjedok je izjavio da su on i drugi pripadnici Odreda kazali da ne mogu brže zato što su gladni i žedni. Strijeljanje su, po Kosovom iskazu, nastavili vojnici VRS-a iz Bratunca ...