Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rundo je pravi ljigo kao i oni koji ga postavise, ne brinem ja za njega iscupace se on
BIO JE RUGLO ZA FEDERACIJU BiH! ALI, NIJE ON KRIV TOME, OSIM ŠTO JE BIO RETARDIRANI POSLUŠNIK ZA IZVRŠAVANJE KRIVIČNIH RADNJI! ZATO JE I NAPREDOVAO, GRMALJ JE BIO ISPRUŽENA RUKA NEKOG JAKOGI! OVOM PREVARANTU SU DATA SREDSTVA ZDRAVSTVA NA UPRAVLJANJE. A U TO VRIJEME SE ZNALO DA SE RADI O TEŠKOM PREVARANTU KOJI JE UZ SVOJE POMAGAČE KOJI SU GA GURALI IZBJEGAO ZATVOR. KOJA SMIJURIJA I PLJUVANJE NARODU U LICE! BOJIM SE DA MU OPET NE ZABORAVE PREDMET U LADICI!
Bakira pljunite ako bude duze od pet dana u pritvoru!
MA DAJTE LJUDI KOLIKO PUTA SE MORA REĆI - "ESAD RADELJAŠ". OVAJ ESED NISAM JA.
MAGISTAR ESED USKORO ABGD DOKTOR
vazda po sirotinji
Sitna riba u poređenju sa građevinskom mafijoim, kladionicama i njihovim milijunskim utajama, a tek prevare u bankarskom sektoru i fiktivne firme, uvozi mesa sa nekim prelimanima, kao i višegodišnji uvoz automobila sa umanjenom i fiktivnom fakturom iz EU i lažnim EUROM 1, a niko u zatvoru, a da nespominjemo likove poput Damira Hadžića, Nedžada Brankovića, Senaida Memića, Amira Zukića, Špirića, kao i aferu GIBLARTAR sa ishodom ko u crtanom filmu, zato je smješno ovo sve.
Kakva slučajnost, magistar Esed ( ekonomski fakultet BAnja Luka) pun ko brod, a nevin optužen ! Predmet se ubio za AMara Mjesečara, borca za pravdu !
pravda za eseda hohoh
Kakav novogodišnji poklon za AMara Mjesečara. Ovaj kapitalac nosi najmanje pola miliona za puštanje na slobodu. INače sudija krivičnog odjela Vladimir Špoljarić ga je u zamjenu za dvije vikendice na Nišićima oslobodio služenja zatvorske kazne a potvrdio Goran Salihović ! JEdan od uhapšenih je ADVOKAT a prije toga PRVAOBRANILAC opštine Novi grad. I pitate se ko vas pokrade ? Svi vas kradu ! JEl i SDA ?? Osim SDA, osim, ahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhaha.
Nevin 100%, pravda za mag. Eseda!
E MOZES ZAMISLITI KOLIO OVAKVIH U DRZAVI IMA,,,A DA NEGOVORIMO O GLAVNIM DRZAVNIM DZEPAROSIMA,,,
Samo zapljena imovine ce nesto rijesiti u ovakvim slucajevima plus blokada racuna
Oni ti ga puše Esedeeeee, Esedeeeeeeee.
Sad ce ga tuzilastvo optuzit tako da ce ga odmah sud osloboditi svih odgovornosti :)
U zatvor sa lopovima i kljuc baciti da nikad ne izadju mafijasi lopovski pogotovo ovaj Radeljas.
Ovo sve pokazuje kakva nam je država i ko sve upravlja sa njom.