Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nista 😂 ne znam koja se buda uopste nadala da ovaj moze bilo sta napraviti
zali boze karte iz amerike
Lik je treći zamjenik pomoćnika Državnog Sekretara pri State Departmentu. To ti je kao u nas šef Odsjeka za Ameriku pri Ministarstvu vanjskih poslova BiH. Imaš Ministra, pa pomoćnika Ministra, i tek onda su šefovi Odsjeka. I ti očekuješ od šefa tamo nekog Odsjeka da ti ovdje nešto napravi? Ma hajte molim vas
Dobro je Milanović rekao,nemate vi hljeba jesti a hoćete rat.
🤣🤣🤣🤣🤣posto je biti budala sa kliksa pa se godinama paliti na ovo,taman gotov bili svrsili pacenici,kad ono prc ovaj nista ne donese.Jeste se nadali,ko sto se nadate 20god evo ga sad ce nam napravit drzavu😂😂.Nisu se ni razisli a Dodik vec nastavio dalje,tucace on vas jos dugo dugo,dok vasne smjestimo u pravu drzavu tj tuzla sarajevo sto jeste i realno vase.
Drži vodu dok majstori odu !
Sadili smo travu na krovu nebodera u Kolodvorskoj. Cjeli rat. Znaci tri godine travulje ko u prici. Klima idealna za uzgajanje. Oko pedesetak velikih Jupol kanti i ist tolike zemlje navuceno nocu na 18 sprat, pjeske. I ne samo to nego je valjalo to i zaljevati, znaci japanerom pu vodu... Bili smo ispred svog vremena!
Tesko sada. Nasilno ste Srbima nametnuli nekakv zakon o negiranju tzv. "genocida u srebrnici" Iako je to bio zlocin a ne genocid. Sada mora da se brani RS, nista nam drugo ne preostaje!
Pa jel moguće da je Dodik i ovog amera ponizio u srcu bosne?
nije niko nikog ponizio. dva ozbiljna politicara su imala veoma konstruktivan razgovor. pre toga je gospodin Eskobar morao gledadi vostanu figuru koja moze pricati tj dzafera i kukavicje jaje podmetnuto hrvatima komsica. jedva je cekao da im face ne vidi vise. verovatno je tipkao telefon dok su mu kukali i kmecali
Bosnjaci SPAVAJTE OTVORENIH OCIJU !
ne širi bespotrebnu paniku
Escobar na sve ce pristati a kad okrenes ledja onda ce da te ugrize mile za guzicu.. koje su to hijene .. nece on ni od cega odustati samo ce prolongirati
Kaže Orban da je Milorad faktor stabilnosti.A vi pišete loše stvari o njemu.
Veliko je pitanje šta ste i o čemu razgovarali i šta ste se dogovorili, a šta nama u medijima saopštavate. Ne trebamo čekati tuđu pomoć, ovaj problem moramo sami rješiti????
Veliko je pitanje šta ste i o čemu razgovarali i šta ste se dogovorili, a šta nama u medijima saopštavate. Ne trebamo čekati tuđu pomoć, ovaj problem moramo sami rješiti????
Ovo samo narod moze rijesit!!!!
Po Eskobaru VELIKI KRMAK će postati UMILJATA ŽIVOTINJA !!!
Amerika je to, ljudi uozbiljite se. Imamo sve sto nam treba da kvalitetno zivimo. To nam je poruka od Amerike. Dodo se prizemljio, a vrlo brzo ce sa Inzkom da bude zabrinut kako mu stap za pecanje ide malo levo malo desno.
Aha ako se ne bude radilo po zakonu ove drzave onda ili ce ga SIPA hapsit ili cemo otici svii zajedno u 3pm.