Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da znas s kim zivimo ovdje, vjerovao bi u sve pa i u rat. Postalo je mucno zivjeti ovdje bez nade u neku normalnu buducnost.
Naravno da nece bit rata. To i malo dijete zna. Bit samo tenzija dok se ne zavrse izbori. Onda ce Bakir i Dodik ponovno u kafanu dogovarat vlast.
@KinaRusijaSrbija Providan si Servine pokatoliceni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sankcijama samo protiv Dode ništa nećete postići. Komplikovanje opet, kao i uvijek.
KinaRusijaSrbija Natakarim ti maminu smrdu na Hašima, nemoj se ljutiti ali i sestru, sad se stvarno nemoj ljutiti ja to iz ljubavi. Selam od Cara Dušana.
Kakva je logika sankcionisati nekoga koga narod dovodi na vlast...Jedina opravdanja za njihove sankcije su kriminal....
Tako su nam govorili i 1992 pa dozivismo genocid.
Samo sankcije protiv ratnih huškača i onih koji bi BiH da razvaljuju.
Koje sankcije da očekujemo? Možda Embargo na oružje? Escobar, hajde ti u Honduras, ne kontaš ti ništa ovdje.
Nesmijete vi dodiku nista Svirate kurcu
ovaj prica o BiH kao da je ovo 2000 godina, kao da nas onaj oaktaski vepar je davi vec 20 godina sve skupa...ja jbt diplomata i qratza
Srbima ne treba neprijatelj da bi ratovali. Da to znas Escobaru, ne bi nista tvrdio kad su Srbi u pitanju. Pa, od pucnja Gavrila Principa je poginulo 20.000.000 ljudi, a Prvi Svjetski rat je doprinjeo Drugom Svj. ratu, gdje je zaplatilo oko 75.000.000, dakle jedna budala je indirektno odgovorna za 95.000.000 mrtvih ljudi. Mi takve Principe imamo za komsije. I za vecinu je Gavrilo heroj.
pa neće biti rata.zato što nema ko ratovati.nego narod na ulicu kao ovi danas što su.tako se može ona gamadi skloniti sa vlasti.samo protesti.
Pa sankcionisite vi kada vec mi ne mozemo 😁 ima Doddy svoje keksy lutkice svuda iako ode 😆
Escobar novi Alija. "Nece biti rata". Kome ba prosipas suplju!!!
😂😂😂😂....15000 hrvatskoh tenkova...1000000...bojovnika....900zrakoplova u sadejstvu sa srpskih 20000 tenkov 750aviona...1200000 vojnika...cekaju na granici BIH😂😂😂😂😂
eskobare vrijeme da neko spasi nas muslimane
ko pokvarena ploča bla bla bla
Treba ratovati ali na livadi ko nekad, buzdovanima, sikirama i toljagama, i svi političari i plemstvo u prvi red, sve ko nekad
Svako zna da neće biti rata. I da ste podijelili BiH na dva entiteta da muslimani ne dobiju državu. A najveća grške koju je SDA još napravila u njihovim očima je još biranje dva predstavnika u predsjedništvu za bošnjake i uskratiti hrvatima da biraju svoje. Na taj način se samo potvrdilo šta bi bilo da nisu podjelili BiH na entitete. Ali Bakir nije dovoljno inteligentan, pa mu EU još donese zakon o negiranju iako je on slao Zvizdića u Beograd da kaže Vučiću da se ne brine.
Nazalost, narod BiH kada izadje na izbore nema nikakve opcije. Moze samo sa bira između više vrsta mafije..