Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke ovom sposobnom momku. Samo naprijed.
Sta mu dođe onaj Finci?
Klixi, ne vjerujem ti da je tip rek'o "patenata".
Zvuči jednostavno neprirodno. Lično bih koristio pluralnu formu u drugom padežu, "mnoge patente" ili sl. Nego, ne guslaj opet o količini srpstva u drugim jezicima. Svi jezici u regiji pripadaju jednom jedinom policentričnom jeziku koji regionalno i istorijski varira. Još samo po ćenifama nisam još zatekao oznaku "srpsko". Liječi se toga, traćiš vrijeme. A kad se već kloniš pridjeva "bosanski" onda se ne buni kad ga neko drugi koristi.
@MAPKO Turci kazu fasulj, Srbi pasulj Bosanci kazu grah, Turci kazu mirođija, Srbi kazu mirodjija Bosanci kazu komorač, ako ti nije dosta javi da nastavim o authtonosti vaseg jezika kojeg su vam proslavili dva pisca Jedan Hrvat iz Travnika a drugi Musliman iz Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj Hamo vid' mu glave!
joj ka'k si ti glup
...ovdje bi moro kupit poso za 20.000. i da mu "popuje" nekakva karikatura sa diplomom "poslovnih studija" u travniku. i još da mu se krvi napije, zbog zavisti spram inteligentnijeg i sposobnijeg.
@far100 ...welcome back, kennedy.