Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je bilo bilo je ne vraćat se više i ne ofirat se po svijetu kako samo kukamo, srbi su nam naplatili greške koje smo kao narod činili (vjerovali dušmanu). Treba okrenut stranicu i biti pametniji obrazovaniji i naoružaniji jer ćeraćemo se još
@FEM nikada vise !!! ali mrzit cemo se.......tu se slazem
@FEM Samo ne znam ko će se ćerati, kad svaki mjesec 10.000 ljudi napusti BiH. Možda će migranti da ćeraju i jedne i druge i treće, kad postanu većina.
E cuj ti Ermina, nemoj srat Ermine mi kontali ne treba
Jos jedan bosnjacki strucnjak koji se tek sada javlja ...
on nikoga nije ubio ali kao izvrsna i zakonodavna vlast bi morao da odgovara za svoja djela a vojska i JNA su najvise doprinijeli ubistvima jer vecinom ni Karadzic nije mogao utjecati na Mladica i komandu vojske..postoji mogucnost da bude oslobodjen ali mislim da ce dobiti 20-25 godina kao predsjenik RS-a koji nije sprijecio zlocin..
treba to je tacno ali trebao je i Gotovvina biti osudjen za zlocine nad Srbima osudjen pa nije jer je Katolik,a Karadzic Hriscanin doduse ne voli oni Hriscane ali ih vise vole od Muslimana,a sud je pristrasan i nepravedan to je jasno kao dan,zato svasta je ocekivat!
Vidu mu face jbt, elita Bosnjacka.
Presuda će biti u službi haosa a ne pravde.
Kome je više zanimljiva ta ojebina bradata,imamo drugih zajebancija a njega treba baciti vehabijama kakvim i to je to.
Genocid i etnicko ciscenje je pocelo 92ge ss pocetkom rata. Nije Srebrenica izdvojen cin vec kulminacija iste radnje i politike. Tesko je to priznati savremenom svijetu da su njihove zemlje ravnodusno ili neke cak blagonaklono gledale na pocetak genocida. Mnogima bi to narusilo sliku o samim sebi kao "slobodnim i slobodarskim zemljama i narodima.
To su gluposti. RH je proglasila nezavisnost na sto je Martic i nj klapa na nagovor Milosevicevog rezima osnovala Sr Krajinu tkz balvan revolucija. Da ste bogdom ostali i priznali Hrvatsku za svoju domovinu zivot bi vam bio bolji i sada bi radili negdje u EU
Treba u 777 , vampir i propali kobajagi Profesor , išao svojoj djeci na grob dabogda.
Dokle vise.....
živjeti u miru ,ne uznemiravati nikoga , bratstvo i jedinstvo i sve ali spreman kao da će ujutro rat
Glupi narode bosne nije mi jasno kako jedna kompletna drzava moze bit ovoliko glupa na sve tri strane mali broj idiota je ratovo dobrovoljno a ostali su nazalost morali nit je ko pobjedio a svi su izgubili tako da nemozete tako osudjivat ni jedan od tri naroda majmuni glupi cast izuzetcima koji nisu bolesni od nacionalizma
Umrite zlikovci genocidni i ti @bavarskidekolte, smradu javljas se ovdje, ni stida ni srama... Droljo Jeboli te Karadzic.
Ne u sedam vec sedamdeset sedam
Jao... Jeste aktivni zadnji dan.... Šta ste radili do sada???