Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU ne zeli da pomogne, a jedini nacin je novi ustav koji bi poboljsao funkcionalnost drzave i ukljucenje u NATO. Protesti su dobro krenuli, ali su zavrsili kao voda na vodenici snaga koje hoce podjelu zemlje, (pisi 3. entitet) koja bi se definitivno okoncala za 5 do 10 god. Da bi imali protesti smisla trebaju se prosiriti na cijelu BiH. Nazalost to jos uvijek nije slucaj.
Pa trebamo pomoći Hrvatima koji vole ovu zemlju da shvate da ovo nije protest protiv njih već protiv korupcije u državi. A vidiš da se u Livnu i Mostaru već okupilo dosta ljudi tako da vjerujem da je moguće ;) Srbima isto tako Mile diriguje šta će da jedu i kad će u WC da odu, tako da vjerujem da su i oni prilično zasićeni tom pričom o otcjepljivanju izuzev ovih zatucanih sredina kojima je svejedno da li jedu slamu ili hljeb. Oni su ionako nekih 20-30% što je naravno manjina.
Sta netko moze da zakljuci? EU govori o stabilnoj BiH, dok Srbija priopcava o stabilnoj RS. Sta je tu istina? EU nigdje ne priopcava o entitetima, vec o drzavi.
Naravno da jeste EU klosari,ponasate se prema BH kao prema isluzenoj kurvi a prema narodu kao prema psima!!!!!!!
Ovo je cirkus kakav nije viđen dugo na ovim prostorima. Islamističko proljeće ima naizgled opravdane, a u stvari pogane ciljeve. U Bosni ne prosvjeduju ni Srbi ni Hrvati već samo Bosanci, po nalogu i direktivi. Prvo zapale svoje institucije, pa onda u Mostaru i hrvatske. Kukajući uglas kako su ih njihovi političari popljačkali, ne rade ništa da ih pozovu na odgovornost. Hrvatima u BIH jasno se prijeti silom, samo pazite da se ne preračunate.
Dašta nego cirkus? Onda se onaj nakalemljeni Bošnjo snebiva na TV kako je onaj nesretni Milanović došao među sunarodnjake u Mostar a da nije pitao Sarajevo. Što je došao da da podršku Hrvatima u toj teškoj situaciji kad su izloženi napadima huligana. Kad Erdogan dolazi-on ne treba pitati nikoga ni najavljivati se, samo Zoki mora. Naprijed Zoki- u tome imaš moju podršku. Brigu za sunarodnjake ti ne može zskratiti niti osporiti nitko: ni Bošnjo ni nakalemljeni Bošnjo.
Jedino hrvatsko što ima u sebi - je onaj geler od HVO-a
Sad smo jači od Amerike nesmije nam niko ništa :))
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da nadlezni organi trenutne vlasti u BiH proglase Radoncic Fahrudina drzavnim neprijateljem i shodno tome izvrse hapsenje istog pod optuzbom za Veleizdaju drzave i otvoreni poziv na linc Izetbegovic Bakira kroz clanke u svome dnevnom listu Avaz u imternet izdanju, amin.
Žalosno je kako moliš Boga u političke svrhe. Takvi kao ti zaista poznaju Boga samo zbog ličnih ciljeva, što ne može bit licemjernije. A kad već moliš, zamoli Boga da uhapsi i Bakira i Radončića jer su ista bagra.
Samo se vi iz Hrvatske, Srbije i EU parlamenta drzite podalje od nas.
NEĆEMO EVROPU! NEKA EVROPA DODJE NAMA!!!
Pada klix ko Vlada KS !
Gospodin Karl Erjavec je u pravu, potrebna je stabilna BiH sastaljena od tri federalne republike.
To samo novim ratom. Ono sto nije postignuto topovima hocete mikrofonima. E, nece moci, i ako ste mozfs nesto namirissli, NISTA OD TOGA!
Rat donosi samo zlo, treba dražiti mirna diplomatska rješenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)