Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj favorit u turskoj je bio Ahmet Davutoglu. Čovjek ljudina prepametan i posten, naizgled povlacenjem sa scene ostavio je Erdoganu stranku, sama ta cinjenica govori da se radi o veoma fleksibilnoj osobi koja ne pati za funkcijama. Zarad naroda se povukao svaka cast RESPEKT
Mislim da je doktorirao na istu temu kao i Čović...Kako od insana napraviti poslušnu ovcu. :-D
Fuuuuj!!! Ciganu smo se prodali!! Nadam se ubrzom kraju dinastiji Izetbegovica!! Da barem Aljo osta u bajboku dozivotno koja ga budala pusti!!
erdogan i covic dva pocasna doktora ! jedan u sarajevu , drugi u zagrebu !
Cuj Erdoganu Doktorat. Za uspjesno sprovodjenje terora u turskoj? Zaboravih, pardon.
https://www.jutarnji.hr/komentari/jurica-pavicic-zbog-odluke-da-zagrebacko-sveuciliste-dodijeli-doktorat-draganu-covicu-ja-svoj-vracam/7372923/ Sad ce bosanski Doktori vracat nakon bakirove anarhije i terora nad 80% gradjana BiH.
Covicu doktorat u Zagrebu, Erdoganu u Sarajevu. Hrvatski intelektualci vracaju doktorate Zagrebu, dal' ce bosanski Sarajevu i kada?
Erdogane dođi u Kinu da držiš skup, ima i vodje muslimana, a i politički pogledi su nam slični.
Jesi fakt u kini?
@NosacDamu aha, Tjencin
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čoviću počasni doktorat u Zagrebu, Erdoganu počasni doktorat u Sarajevu, nešto kontam, ko je ovdje lud...
Erdogana stoji zvrka, oće neko da ga skrka,avionu vatru dade, prije no što akšam pade, bookir osta bez drugara, bez večere i iftara, nesta sjela prije mraka, zbog ajduka i tjesna sokaka!!!
EH SA OVOM DIPLOMOM SIGURNO NIGDJE U EUROPI POSLA NACI NECE PA NI KOD NAS. OVO JE ISTO KAO I ONE TRAVNICKE.DOK JE IZNESES DO PRVE CEVABDZINICE ODMA PRESTANE DA VAZI I NIKO JE VISE I NEGLEDA SEM AKO SI PODOBNI STRANACKI UHLJEB
koja budalastinja,kome li ovo pade na pamet,cuj pocasni doktorat hahha
Sad će Enver Kazaz i Esad Bajtal u znak protesta poništiti svoj doktorat i tako sjahati s budžeta i narodne grbače.
Koliko samo otrova na jednom mjestu, satkanog kroz više neprepoznatljivi bosanski humor. Treba biti čast sa se ugosti čovjek, ma ko on bio, koji toliko radi za svoju zemlju, pomaže napaćene. U zemlji stvara atmosferu da se ljudi vraćaju iz dijaspore. Aj jok, Bosanci su limitirani svojom glupošću.
kolko si platio doktorat erdoaaaaneeee