Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trta uhvatila brku, ode lira niz padinu
Vidio je i sad da ima puno jačih koji kreiraju sudbinu država.. Zahebali su se tako i Srbi
@BulevarSerbie BDP Istanbula(2012): $332.4 billion BDP Srbije(2020): $51.41 billion AHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kulturološki, genetski i geografski Turksa nije i ne može biti deo Evrope. Žali Bože što su od Konstantinopolja, nekadašnje prestonice Evropske civilizacije, napravili bliskoistočnu kasabu nalik na vukojebine po Iraku i Avganistanu.
Nisi ni ti makao iz svoje avlije nikad u zivotu sve mi se cini
Nece ti dati u EU dok god priznajes Tursku Republiku Sjeverni Cipar. Zamisli da neko hoce u EU a priznaje AP Zapadna Bosna. Moras i Kurdima priznati jezik i oravo na obrazovanje na maternjem jeziku. A i ako ispunis ova 2 uslova, ne vjerujem da ce ti i onda dati jer Turska nikad nije platila odstetu za 450 godina okupacije Bosne.
Povlacenje ne znaci da je kukavica uvjek gledas na narod.On ima moc Turska ima bogadstvo,vojsku ali sto gubit ljudski zivot zbog neceg sto ti i nije toliko potrebno takk razmislja pravi lider,voda,a ne kao Dodik,Bakir,Covic i ostala klapa za milju bi nas nuklarnom gadali.
Sultan.Ponos.
Ma nema zime za turke. Oni su jaki ko crna zemlja. Sad ce svi nahrliti nazad u Tursku. To je zemlja blagostanja,mira i tolerancije. Sultan je to sredio. Sa svima je u dobrim odnosima.
Povlaci se mis, isto ko Dodik... hlasan, dernjava al kad zagusti rucna
Dobri bosnjo hvali i velica tursku a u svojoj drzavi jedva zivi, super.
EU treba biti oprezna sa Turskom, ako ih previse pritisnu eto ih u zagrljaj Rusije ili sto je puno gore za 10 god nuklearna sila. Pakistan je vec rekao da je svaki napad na njih isto kao napad na Pakistan.
Turska sve vise lici na irak 90-ih a ti na sadama huseina
Kada je to Tuska postala dio Europe ? O čemu ovaj priča ?
nidje veze
poslije svega sto si zamutio doci sa ovakvom izjavom je politicki bezobrazluk
Ne treba zaboraviti da su Turska i Grcka imali najbolje odnose ikada, prije dolaska Erdogana. A to nije mala stvar. Stvaranje napetosti u sredozemlju te namjerno provociranje sa Aja Sofijom da bi zadobio i povecao nacionalizam u Turskoj a sto i nije tesko proizvesti nije samo provociranje susjeda nego citave Evrope. Kako sada onda moze uopste doci sa ovakvom izjavom. znaci da je politicar koji nezna sta radi i nije ga riga za posljedice. Jadna Turska snjim!
ha.ha.ha.neću EU ciganizaciju.Nikad a mozda ni tad.Podvukla se repina....Ovi mi ličini na nase lazove...Ali ovaj je tezi od nase sve trojice i opet ga stoka sitnog zuba voli i vjeruje mu...
diktator koji glumi skromnost..
Erdogan,kao i uvijek svaka mu na mjestu. Ono što Turska podnosi u vidu napada na ekonomiju i granice ne bi ni jedna država izdržala.