Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Erdogan, koga ti podržavaš, da samo znaš... Danas ti nazivaju seIame, sutra će te bIatit, kako to bošnjački/bosanski šIjam i Iicemjeri najboIje znaju.
Niko od Turske nije veci i iskreniji prijatelj Bosni i Hercegovini ! I naravno da ce Turska uvijek djelovati i za suverenu drzavu Bosnu Hercegovinu ! Ako srbi , ruski imigranti ponovo traze belaja , OVAJ PUT CE IM TI BITI SIGURNO ZADNJI, bolje reci, NESTAT CE ! I JOS OVO Srbi su kolektivni patoloski genocidni narod, ZA SVA VREMENA !
Turski genocidaši su trebali prije priznavanja kosova razmisliti o BH i svojim kurdima!!!
Najviše će nam pomoći ako zaobiđe taj proces. Zemlja u kojoj se ljudska prava još uvijek ne poštuju, sigurno nema šta bilo kome pomagati pri integracijama s EU. Hvala Erdogane, ali molim te nemoj.
@bosanceros, upravu si furda nasla furdu, zato Obama od naseg (mog i tvog) premijera Erdogana trazi pomoc, ovo sto sam napisao \"naseg\" nije slucajno jer Turska i Bosna su jedno, to je nezaustavljiv proces i uzalud se vi smrde koprcate, nego pocnite djecu na vrjeme uciti da su im preci Turci i da je ovo Turska, bolje da vam djeca na vrjeme saznaju istinu, nemoj dzaba da se koprcate.
Free Kurdistan!!!
Obrezani cmaru nemoj se ti brinuti za nase lidere , gledaj svoje mi lidera imao dzigerice vam istrulile koliko se jedete zbog njih ! Nego turkesino ako toliko volis tursku pravac anadolija pa tamo uzivaj u carima matice zemlje ! Dosadan si sa tim tvojim jedno te istim izmislite nesto novo samo znate ono sto ste napamet naucili kao papagaji genocid ,te smrdite ..ali poglupste vi i ne kreativan soj ..disadno je sa vama komunicirati sve se svodi na jedno te isto !
@taras buljba,nesto ste niste druzili za vrijeme rata,cetiri godine su vam slali selame i nista vise nego ljubi stope amerikancima sto ne izgubi i tih 24%,da je jos potrajalo dva mjeseca pojeli bi se izmedju sebe od gladi hihihihihihih
kako ces to izvesti erdogane kada te evropa ne zeli ni blizu niti te priznaje,furda nasla furdu da se udruze hihihihihihihihih
srbo s.m.r.a.d.e--- c.e.t.n.i.c.k.i ,gdje su vam lideri ..,pa svi su u Hagu ,jadni ste s.m.r.d.i.t.e- na kilometar.
Republici Srpskoj tvoja\" pomoc\" nije potrebna ,tvoje \"dusebriznistvo \" ogranici na 24 % balistan ! Bicemo ti veoma zahvalni na tome... a sad razguli !
Vidi ti pionira sa klix, objavljuju da su se nas premijer Erdogan i nas ministar vanjskih poslova Davutoglu sastali sa zlogumdzijom, a ne izvjestavate da su se sastali sa gospodinim Tihicem. Evo link gdje mozete procitati o sastanku gosp.Tihica i premijera Erdogana: http://www.24sata.info/vijesti/politika/112704-FOTO-Tihic-sastao-Erdoganom-Turska-spremna-podrzati-BiH-politickom-ekonomskom-planu.html
ulozio izetbegovic debele pare u ovaj klix. on je nas lokalni mason. udavi nas covjece popusti malo cer.ku ti j.e.b.e.m zutu.
Da su svi ovdje ko ministar Lagumdzija ovdje vise ne bi bilo muslimana vec ateista islamskog porijekla, koji bi od ranog jutra setali carsijom i institucijama pod gasom i u snaznom uvjerenju da rade vazan posao za EU cinkali jedne druge.
klix, bi se trebao sada zvati... sda.klix.ba i trebali bi promjeniti slogan u \"Narod zna da smo pod uticajem SDA!\"
Drage nase poturice, mi cemo vas podrzati da udjete u EU, bas kao sto smo i mi usli u rekordnom vremenu.