Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo nije eto kao poznato po atentatima
@1992NevesinjskaPuska I sta sad ti ocekujes od nas Bosnjaka da volimo djelate krvnike, da zaboravimo sta je juce bilo a da vi vec 500 godina guslate o turcima okupatorima koji ni iz daleka nisu napravili zlo kao sto su serbi na ovim prostorima napravili pokolj i genocid.
ko bi vec digao ruku na baketovog švalera
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa šta je to čudno, naši kantonalni ministri imaju isto obezbjedjenje i ista auta voze. A bahatije se ponašaju u vožnji i na ulicama
ne bi tako trčali za babom
Gdje sad dobro opremljena policija, eno voze neregistriranu limuzinu, fuj. Da neko od nas vozi neregistrirano vozilo, policajci skaču s terasa kafića da zaustave i kazne.
Bakirovi ce da kaskaju ko lipicaneri
Pusite k..rac neprijatelji Bosne ! Erdo uvijek si dobrodosao u Bosnu,i posalji nam i dosta ,dosta naoruzanih askera ,trebace nam sa ovakvim komsilukom.
Vučić ga posavjetovao da mu ne bi bilo ko njemu u srebrenici
Jadni ovi "men in blekovi" pretrcali su cijeli grad.
ma ni blizu Erdogan i Kim Jong-un. Los pokusaj novinara da bude interesantan
u sarajevu su uvijek na pogresne vrsili atentat. ovog hitlera i ridjana niko ne pipnu. gdje su sad ti iz mlade bosne? đi je gavrilo sa šarcem?
@nalix - kakvu bi korist imala Bosna da je eto napravljen atentat na Erdogana?
Pa cekajte de se sad odlucite jel dolazak Erdogana bio dobar ili los potez?Vise ne kontam zbunjrn sam 😂
Preseravanje
sta je ovdje cudno?
Jbt mora da je mnogo dobar pa mu treba divizija da ga cuva.
Koji glup članak, crknućete od muke što je došao u Sarajevo.
Djaba vam sad trcanje, ovo je prvi izumio Vilic Mirsad treci za papamobilom..