Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Izjavio je Erdogan na ceremoniji otvaranja kombinata u Juznoj Srbiji"
Zna Erdogan da se to odnosilo na Federaciju !!! A mi Srbi sa tim nemamo problem...Prema tome mirna Bosna!!!
@parabola2017 a sto bi kad zivite u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Po ovoj izjavi ispada da smo nacija sa POSEBNIM POTREBAMA(invalidi) da se vječito treba neko brinut o nama a da mi nismo ni za šta sposobni.
@game_of_thrones Pa za nismo nacija sa posebnim potrebama.. 20 godina nakon rata nema vode, posla, sigurnosti, drzave, penzija, vlasti, privrede, sporta, muzike, nauke....
@game_of_thrones Sta je drugo funkcija Visokog predstavnika no to?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Drži šapice uz guzicu dok još nisi raskrinkan hostapleru turski
Po onim izjavama Bakira i amanetu familije Izetbegovića ispade da su onoliki ljud ginuli za za državu koju posjeduju Izetbegovići. TUGA! Ta izjava bi mogla imati kontraefekat na izborima jer ovo nije država Izetbegovića iako je to djelomično istina jer u njoj jedino oni koji se tako prezivaju i one familije bliske njima jedine mogu život nazvati životom u bukvalnom smislu te riječi, ostali su njihovi robovi koji jedva kraj sa krajem sastavljaju. Samo vi ovce i dalje glasajte!
@iksnird Nema tu sekunde istine, eto neka provedu anketu pa ćete se uvjeriti, govorim o BiH. Baš me interesuje šta će onda drugo smisliti da pričaju kada se uvjere da to veze sa istinom nema. Kakva "muslimanizacija" pogotovo u Evropskim okvirima, da ne pominjem BiH ... kakvi kalifati i konačni obračuni ljudi BA hljeba nemaju da jedu, jedva preživljavaju njima je jedino želja da im se životni standard malo podigne.
Ovo su samo uzaludni pokušaji da nafata koju budalu da glasa za njega, samo predizborna kampanja i ništa više. Velika greška, nikog to ne interesuje, zaboli narod za muslimanijama daj narodu malo da živi obzirom da im je život na granici siromaštva ako ne i siromaštvo. Ja ti garantujem da bar 90% Bošnjaka ne zanima nikakva "muslimanija", pogotovo one koji su se u ratu napatili a pogotovo sarajlije iz opkoljenolg Sarajeva. Samo loš pokušaj predizborne kapmpanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da da imamo i mi Bošnjaci svog zaštitnika, neki Ruse, neki Hrvate i pola EU a mi Sultana Erdogana koji je neprocijenjiv u poredjenju s ostalima. Ono kad kažu jaki smo ko čelik i jesmo uz našeg Erdogana.
jeebo li ton majku u zaprčak
Šta da ti odgovorim na ovo osim nek te je stid.
Ubio se čuvajući Bosnu po Srbiji, i sjevernoj i južnoj . . .!!!
Dokle smo dosli i na sta smo spali, zivote.!!
Redžo, vidio sam vaš domet 1992 -1995, nemoj nas više branit
Imam ekskluzivan komad BiH samo za Kerdogana. Ustvari imam ih citavu hrpu. Pazljivo odabrani, taman fino stanu u saku, dobro lete, bole gdje udare... No mogli smo da pokrenemo kakav klixstarter da mu nabavimo jedno dva puta dva puta metar autohtone BiH ilovace. Sve bolesti lijeci. Niko se nikad nije pozalio da mu sta fali kad ju jednom probo.
Živio Erdogan.....
Ma idi si taslaci mater majmune jedan nedoguljeni.
Tuzno je kako se narod u BiH lozi na ove tzv dusebriznike. Tesko Srbima kad ih Rusi brane, tesko Bosnjacima kad ih Turci brane. Nemojte nas braniti molim Vas. Kad ste nam trebali nigdje vas nije bilo. Svaka cast Pakistanu, Egiptu, Iranu, Qataru itd. a Turci, samo Vam hvala sto ste donijeli Islam na ove prostore, ostalo pisi propalo.
@max mad...... Evo vala , bolje da ni tu "pomagali" nisu ...!!!
Ovo je jako uznemiravajuce. Ovaj Bakir je lud i prelazi sve granice. kardjic sa mozgom hitlera. Sta je sljedece " erdogane pucaj tamo ima manje hrvatskog i srpskog zivlja". Ma jedite izmet obojica.
Ko o cemu, turcin o snovima, podivljalog poturcenog srbina, koji 25 godina uspjesno sprovodi harizmu primitivizma u svim segmentima.
Mislis federaciju,to ti je ostavio,to je dobio jer je to i potpisao,i mi sad koji sekularno zivimo i mislimo imamo problem u Sarajevu jer je Sarajevo kasaba vracena unazad 300 godina,jer qto se tice RS-a,s tim se mozete pozdravit' sto se tice vladavine,to vam Srbi nikad nece dozvoliti,a i ne trebaju,nisu budale,jednom ste ih zajebali drugi put tesko
To sto ti mislis da ti je Alija ostavio, kao i onaj tvoj guzni isprdak maloumni koji vec 25 godina se izivljava nad, ne samo drugim narodima BIH, vec nad bosnjacki,u grdnoj ste zabludi. Bakirova stranka degenerativnih akrapa poznata po pljackaskim pohodima, koji sakate kradu i ubijaju mogu to raditi jos koje vrijeme.Ovo je evropa doci ce vrijeme situacija ce se okrenuti.Do tad Erdogane jedino sto imas je Bakir i njegovi akrapi.Inace Bakir je podivljali poturceni srbin. Naucno dokazano.
Nije ovaj dobro nikako, od kad se s Bakirom počeo družiti.