Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NoviLjudskiPokret; SMRDI TI FABRIKA KOJA TE SKLEPALA.
FALA DRAGOM BOGU; SAMO DA SE OTARASI ONOG MALOG.
Ni Erdoanu lako između Putina i Trumpa. Sad je vidio da u svom susjedstvu ništa nesmije reći. Htjeo srušiti Assada, čak je i Krudima koje danas zove teroristima, davao ponudu, ali nije uspio. Sad mu Assad radi patrole na granici. Rus mu došao i sa Juga. Kakva je to strategija samo bila, da se ga totalno opkolili. Turska će dugo trebati da se oporavi.
Turci smrde
@NoviLjudskiPokret rece osoba koja se davi usranom pascetinom
Orban je rekao da je Turska cuvar i zastitnik cjele Evropske unije.Velike rijeci
Zato smo dali mnogo sehida da disemo slobodan zrak,uz ezane sa dzamija i zvona sa crkvi.Pisaj EU kad ti poziv na molitvu ne pustaju prwko razglasa i grade dzamije bez munara,to nije demokratija.Nek dođu u Bih i vide sta je demokratija, na Čarsiji kad je podne namaz,sve 4 religije svjeta se oglasavaju u razdaljini od 100 metara.To je EU Jerusalem
Sultan
Mogu ja mislit šta hoću ali ovog Tajipa svugdje ima !