Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci i Srbi su kroz vekove ratovali ali i saradjivali, znaju Turci ko je najmocniji na balkanu, znaju pa zbog toga i ulazu u Srbiju, jer ce im se to visetruko vratiti. A vi Bosnje i dalje zivite u zabludi, da su ovo 90 e godine proslog veka, i da vas zapad ili u ovom slucaju istok nesto voli, a Srbe mrze.
@VitezIstine U cemu ste jadan mocni. U tenisu i tu ga vezi
@VitezIstine Kada su Osmanlije osvojili Carigrad 1453 da li znas da u njihovoj vojsci je bilo 30" srbadije?Ali glup si ,previse je to duboko za tebe
Ko ide u taj pravac ?? To je samo veliko osmanska politika ali vidjecete
Meni ništa netraba niti tursko niti srpsko
@BIH ISTINA Odrekni se jezika kojim govoris onda. Pricaj albanski.
Zasto se vezati sa Srbadijom,ma idite svi u onu stvar.Ici prema Zapadu ne prema cegnicima o Istoku
kuda ce ici taj autoput ? koji gradovi u BiH ce se preko tog autoputa spojiti sa Sarajevom ?
Srbiji investicije, Bosnjacima pomoc pri izgradnji vjerskih objekata.
@Hasoooooo33 tako vam pao grah
Zanimljiva je ova intenzivna ljubav na relaciji Stambol-BG uz stalne konzultacije s Kremljom. Nadam se da se ne stvara neka nova osovina a la Varsavski pakt kao pandan NATO-u i uspostavi trajne ravnoteze u svijetu. Kako god, vjerujem da BiH pripada i zasluzuje biti dio "Zapada"!
@Croatinho Evo da se prvi put slozimo...
Erdogan se vraca korijenima
Pliva patka, pliva guska, srbija je uvijek turska.