Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce jedan pise, neki Bosnjo intelektualac, kaze on, Erdogan ulaze u Srbiju da bi mogao Dodika da smeni u republici Srpskoj, inace Erdoganu nisu bitni ni Ameri, ni stanje u Siriji, ni gulenisti, vec mu je bitan Dodik jer ga Bosnje ne vole :D
Turci gledaju svoje interese , jacaju ekonomiju iz godine u godinu. Ne zive ljudi od ljubavi. Postavili su se tako da im Rusija pa i cijeli svijet jede iz ruke, sta se cuditi za Srbiju. A mi glupe Bosnje i dalje gledamo ko je "njihov" ko "nas". Glasaj za "nase", nemoj za one ko nesto uradi. Zato smo ovdje gdje jesmo.
Dzaba govoris moj brko..nikad se taj tip covjeka promjjeniti nece-nikad!
Zukorlica za Reisa !
Eh moj Erdogan ne poznaješ ti Vučića baš najbolje
opet mudro govori ... uravnotezeno... cupa zujana ... nama u BIH ne trebaju inevsticije bar tako izgleda misli bolesnjacka politika..
БиХ, задња рупа на свирали. Уопште није битно да ли причамо о Србима, Хрватима или Бошњацима у БиХ. Потпуно нефункционална земља, коју нико ништа не пита. Нико нас не ферма ни 2%, а ви вјечито причате о некој држави. Јадни смо, с нама неће нико.
volim ovo vise neg pare. Neka se zna ko je ko a i ovi zadnji ljubitelji "Turske politike" da se probude.
Tvoj dragi prijatelj Vučić negira genocid nad bošnjačima i podržava one koji su se svetili turcima na ovim prostorima
A mi nosamo turske zastave u svakoj prilici ccc
Sve glupi i pristrasni komentari. Nama uvijek drugi krivi. Shvatite da je BiH najnepovoljnija zemlja za ulaganje, a Srbija nudi mnoge pogodnosti, od poreskih do administrativnih olakšica.
Sad erdogan dodje bakiru k'o komsic za hercegovce😅
Niko nam nece zacerat ko Turci, zivi bili pa vidjeli !
ERO...
Turska shvatila da je Srbija nas prijatelj jer nisu srbi ciste Turke ubijali GENOCIDIMA.
Naravno da ne pravi. Za njega je to sve Turska.
Kaže Erdi; šta smo mi sve radili onima po Bosni 4 stoljeća, a oni tamo još uvijek trčkaraju za nama kao psići, mašući repom.