Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhaba asker đe dodo🇹🇷🇹🇷🇧🇦🇧🇦😂😂
Razmijenice svoja iskustva on i Alijin mali, kako je to izgubiti Istanbul i kako je izgubiti Sarajevo na zadnjim izborima i sta "Muslimanska braca " kazu na to .Kako sad sprovoditi plan uspostave nove otomanske imperije, gdje bi Erdogan naravno bio dozivotni sultan.
@Uragan..Istina boli ? Sreca tvoja pa glupost ne boli !!
Naš iskreni prijatelj i ponos muslimanskog svijeta!
Ne piše nigdje u medijima, ali iz provjerenog izvora sam čuo da se Erdoganovo obezbjeđenje potuklo s graničnom policijom BiH nakon slijetanja
dodje im lik a oni ne znaju dogovoriti konkretne investicije kao srbija sto to radi... mile ce o cesti .. bakir i djafer ce o glupostima, dok ljudi rade....
Fuj. Hebo vas erdogan, organizator ekstremno radikalne muslimanske braće, amanetski mrski sultan, diktator i negator genocida nad armencima i kurdima, i rušitelj svih ljudskih prava u Turskoj, Kurdistanu, Siriji i Egiptu. Volim BiH iznad svega, ali ako se ovom egoistično agresivnom đubru nastavite ulizivati, izgubit ćete svaku podršku i istinsko prijateljstvo.
Dobro dosao prijatelju Bosne
Eh da je Gradascevic ziv !
@Huseinkapetan1 Je li to onaj koji je prebegao u Habzbursku monarhiju i posle klecao sultanu za oprost?
@BudistickiMonarh prvo se informisi kako je doslo do toga da on "kleci" i "moli". on je Zmaj od Bosne, bio je na celu ustanka protiv turskog okupatora koji su mu otrovali rodjenog brata, pa su ga pogane balije prodale. SDA poltroni su potomci tih izdajnika Husein kapetana
Bit će love za 5 novih džamija Bošnjama
"Bosnjaci", jedini "narod" na planeti Zemlji nastao na stokholmskom sindromu. Mislim sta ocekivati od rulje koja bi ponovo zelela da Turci vladaju ovim prostorima.
Sultan naš .
Turska je među 20 najjačih ekonomskih država u svijetu, zato nam je važno njen predsjednik dođe u posjetu. Ko nam to još dolazi često iz te Dvadesetorke?
Veća bi korist za Bošnjake bila da je došao Haradinaj nego ovaj što nam prodaje šuplju a servima investicije.Samo je sreća da je Sandžak u odličnim vezama sa Haradinajem.
Ma bježi
☆🌙
Erdogan je srpski presjednik