Komentari (556)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko okupatoru prostire cilim i smatra ga prijateljem zna se kako okonca na kraju. Ovo ce nas samo udaljiti jos vise od EU i otvoriti vrata za nove skupove drugim diktatorima.
Okupatori bivsi jesu, briga EU, ali bar ovaj ojipator nije pravio od nas masovne grobnice kao cetnici.
komunjaro , valjlo ti je kada je dosla ona ruska kuja
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nevjerovatno cak i jednim djelom bezobrazno da predsjednik jedne drzave maltretira drugu drzavu i tu drugu koristi za svoj predizborni skup. Nazalost svi su zakazali u tome i nije mu se po mom misljenju to dozvoliti jer nije uredu sprdati se u drugog drzavi i preko te drzave gaziti ostale oponente ako ih uopce ima u svojoj drzavi.
@petarpan27 trebalo
@gladijajator vidis po minusima koliko je cetnika i ustasa na ovom portalu :)
Raja je počela da se pali i žari....
erdogane podudlas mi ga
E moje poturice
Dodatni materijal da nas Dodik *ebe kako hoce
dobro došo precedniče
OVO DAJE ZA PRAVO DA PUTIN MITINGUJE UBANJOJ
LUCI A KITAROVIĆKA U MOSTARU
Napravit Rusku bazu i gadzat govna dok se pojave na granici. Konjusari neznaju sta je civilizacija.
OVO DAJE ZA PRAVO DA PUTIN MITINGUJE UBANJOJ
OVO DAJE ZA PRAVO DA PUTIN MITINGUJE UBANJOJ
Mene stid.
hahahahahha Boze sacuvaj hahahaha hajd bar da bude neke koristi od tih silnih Turaka iz EU sto ce doci, mozda ce ovdje jesti, piti pa i nesto para ostaviti...
Eto kako smo jeftini.
TURCI SU NAŠA BRAĆA PO VJERI I BLIŽI SU NAM OD ĐIKANA I ŠOKACA, PA MAKAR BILO KRIVO SVIMA, A POGOTOVO ZATUCANIM BALIJAMA KOJI NISU NIZAŠTA DOBRI OSIM DA IH SE KOLJE I SILUJE!
Kako pišeš prije bi se reklo da si ti zatucana balija
osmanlije su nam donijele ISLAM i bliski smo sa Turcima isključivo na vjerskim temeljima. znam da vam je krivo, al štrik nije skup... 5 kermi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Živković junior, još uvijek neshvaćen, trpi niske udarce od sitnih duša. Čovjek ima viziju. Odlazi u Carigrad za velikog vezira ... da popravlja po Siriji, pravi puteve i mostove po srpskoj i bosanskoj provinciji, ostavlja begovicu od Golubovaca da nadgleda radove, i potomstvo sprema za istorijske poduhvate ... Reis će da halali.
Neo-osmanstvo u avliji. Sve sto nas je udaljilo od kraljevine, ljiljana, samostalnosti, historije i samosvjesti prihvatamo otvorenim rukama jer smo postali fukare. Hvala na dzezvi, bureku i najbolje iz islamske civilizacije..ali ne po cijeni da budemo potrcko turskome Kim Jong Un’u. Oni su turkmeni iz centralne azije mjesto im je u tursku mi smo u evropi, svoji smo i imamo druge probleme s kojima se trebamo baviti.
@bamsibeyrek Poturčeni Hrvat i Srbin je gori od samih turaka
@bamsibeyrek U siriji pronasli10 Ljudskih koljacnica - oboljenje KURU ustanovljeno medzu Sirijskim izbjeglicama. MI MUSLIMANI SMO IZDAJICE - Ako hoces Bosnu moras se odreci Turskog identiteta i njihove genocidne religije. Ja sam se vratio na moje pred Tursko prezime i odbacio primitivnu, krvolocnu religiju. Kad ces ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosnjaci ! Na ovu vjest pjene nasi neprijatelji , sve sami ustase , cetnici i komunjare koje kazu da je "okupator" - ali mi dobro znamo , da su nasi okupatori upravo oni ! Zato se ne obazirite na ove komentare . Bosnjaci su jaci nego ikada , a bit cemo , akoBogda , jos jaci !
Ovim potezom cemo ojacati nasu poziciju , i pokazati kuji EU i Rusiji , da imamo prijatelja od Turske do Arabije , koje su VOJNE SILE . Mnogi ce reci , da cemo se ovim potezom udaljiti od EU , ali mi cemo ojacati nas polozaj za pregovaranje , jer vjerujte mi , nece on tek doci u Sarajevo ! U inat srbima i ustasama , koji svake godine odrzavaju svoje genocidne skupove , i obecavaju , da rasturiti Bosnu.
Samo idiot će okupatora smatrati oslobodiocem, a to je Turska bila 4 vijeka vojno, a u novije vrijeme kulturno-ekonomski.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ljudi sta vam je, nije to Erdoganov predizborni skup, pa citava BiH nema stanovnika kao jedna cetvrtina Istanbula, i da svi glasujemo za njega, niti bi mu to puno pomoglo niti odmoglo. Ovo je sluzbeno otvaranje Bakirove kampanje, u Zetri kako i prilici TEMELJNOJ stranci. To je otprilike logika: pokrali smo, nesposobni smo, ali mi jedini nudimo zastitu velikog babe, ostali pricaju o EU, kakva crna EU spram naseg sultana.
@bamsibeyrek S obzirom na nebuloze koje ovdje pises ja sam prilicno sigurna da je to ujedno i zadnja stvar koju si procitao, poslije si imao traume od novoustaskog jezika sto te ocigledno jako omelo u citanju. Sto se tice ovog komentara ispod, to da privremeni rezultati Erdoganiu daju 51,79 posto glasova pokazuje da Turci dolaze k sebi i da mu podrska pada, opce je poznato da je lazirao rezulate referenduma koji je izgubio. Turci znaju da im je ovo zadnja sansa da se obrane od diktature.
@bamsibeyrek "kaže se ''glasamo'' jebbem te mutavu" Kultura na nivou,čiji si ti glasač osmanlijo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)