Premijer Turske u Predsjedništvu
531
Erdogan: BiH i njeni narodi imaju veliku važnost za Tursku
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA BRATE TAYYIPE!!!
samo jedinstvena BiH je spas za sve nas!!!
kakva dva lika! ko braća su, jedan turčin drugi poturica! što reče jedan komentator, samo im pogledati oči... ne zna se ko je veći firaun (lopov)!
mozete pricati sta hocete, svi redom i oni koji podrzavaju posjetu i tople rijeci i oni koji to ne rade. jedna je cinjenica, R Turska se razvila u posljednjih 20g isto kao i Kina a sve u srazmjeri sa brojm stanovnika. Prije 20g Turci bi sve dali da udju u EU sada ih ne interesuje jer znaju da ce biti jaci od EU za 20g. Dobre nakane R Turske treba prihvatiti a ne biti zaludjen nacionalizmom, jer koliko se god slagali ili ne i Srbija i Hrvatska bi dosta toga dali da mogu uci na Tursko trziste sa bilo cim. Nama se sve to nudi ali je nacionalizam jaci
Zenica , aerodrom , rat . 94 , turski avioni sa oruzjem iz Irana uz pratnju americkih lovaca , dopremili oruzije poslije koeg je pocelo oslobadjane BiH . http://www.bhdani.com/arhiva/123/t231a.htm
Tvoje misljenje kao jednog obicnog prljavog i smrdljivog braboguza nije uopste relevantno i znacajno bilo kome, ali ova misljenja svjetskih lidera i poznatih ljudi u svijetu su sigurno vema vazna pa ih malo bolje prostudiraj ko i sta je rekao i mucni malo tom supljacom ako mozes uopste razumjeti o cemu se radi. Svi lazu samo serbi govore \" istinu \"
što bi rekao Cerić,kad vas gledam ne znam koji je turčin a koji poturica. Inače,vjerska skupina bošnjaci nisu primili samo religiju od okupatora,nego i imena, običaje,nošnju,nekulturu itd,tako da nemaju nikakvih dodirnih točaka sa stanovnicima Bosne iz predturskog perioda
@klokan-yebo te brat!
Bakir sinoć svršio...
STIGO BABO KOD VAMBRACNE DJECE I KAZE, VOLIM JA I VAS, I MNOGO STE MI VAZNI. POTURICE NITI SRBI A NI TURCI
Kad brat Erdogan kaže \"od vas, kao naše braće, imamo jednu zamolbu: Nemojte se dijeliti\" sigurno se ne obraća S.r.b.i.m.a i H.r.v.a.t.i.m.a. Zaboli njega ona stvar za njima.
Veliki selam bratu Erdoganu. P.S. Vidi ovog Bakira. Kad se nasmije, k\'o Mister Been.
TURSKA JE BOG OTAC NA BALKANU BOSNACI POSLIJE NjE
Mozda vi Srbi i Hrvati mrzite njih, ali ti Turci vole vas...ne znam sto :?
dos\'o babo.
Sranje od komentara, pricajte vi sta hocete al nema boljeg q.ca od Srpskog ,uuhhh kako bi ga aaaahhhh primilaaa..
Ovaj Erdogan se predstavlja kao da su Turci mjesto nas ginuli za ovu zemlju. Vise su BiH pomogli Pakistan i Iran nego li Turska u ratu, pa niti traze sta, niti ocekuju sta od nas. Ovaj kao nalet, svako malo o nekoj pomoci koju je sam sebi uvrtio u glavu prica. A Bakir gleda i suti!