Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bijeli luk jedem i ne treba mi ovo
NE UZIMAJTE NIKAKVE VAKCINE...VAKCINACIJA JE KONTROLISANJE LJUDI OD STRANE DEMONA REPTILA I NIŠTA DRUGO....
Ti si dovoljno glup da ti ne može ni od kog preć\'... Zato je i bolje da se držiš podalje od javnosti, po mogućnosti ovako da zjapiš na netu po vas dan :D
@@penzioner ...kakvim sam budalama okružen, i bolje da ne prilaze...jest\' da glupost nije prelazna, al\' ipak, što dalje to bolje :)
bijeli luk je odlicna prevencija protiv mnogih bolesti. toliko tuknes da ti niko ne pridje dovoljno blizu da ti prenese bolesti.
...au...jel\' problem u bijelom luku ?...il\' u slanini ?
Ejs, ti neki pravo pametan lik, u pm....
saće se javit naši ćuveni strućnjaci za zdravlje, sćetiri osnovne, kojma je babo kokuće ili hođa umejtefu reko da se od vakcine: 1. dobije rak 2. slabi vid 3. pane ćuna 4. nemoš jist kako triba 5. otkaćiš psiofizićki 6. ijonako će sutri dan kijamet 7. sve je cijonistićkomasonskovatikanskopravoslavna zavira 8. sve su zakuali suni/šije a kako je krenulo, sutra će i svojoj dici poćet zabranjivat vakcinaciju na TBC i polio, pa će nam se i zdrava dica porazboljevat
...slanina i bijeli lukac...
Ko je lud nek se vakciniše...farmaceuti potamaniše nedužan svijet! Prvo puste virus u pogon, zatim vakcine protiv istog!