Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šišpu ga Hođa, a poruka tvojoj ćerki je da ću joj razvaliti picy baš onako kako voli!
Ovo govori slabost Bosnjacke strane u BiH, vanjska politika je NULA, znam da to vi ne zelite. Jest problem gradjana ce bit u prvom udaru, al tako i razmena robe ce bit tesko, jer sad svakakva procedura ce biti. Nadam se da Bosnjaci najpre politicari iz BiH ovo resiti i napraviti nesto u tom pravcu. Nemojte bit veci katolik od Pape, Srbija ne pravi ovakve probleme.
Malo to ovim iz 23% smeta,al eto ako im je tolko stalo pa nek izvade i te vize jbg,pa ljubav ne poznaje granice :))
Nope Envere,dzaba kmecis,od priznanja nema nista dok se mi pitamo,a pitamo se i pitacemo :))
Mi smo mirsade REPUBLIKA SRPSKA nismo Srbija,kontas,i pitamo se u svojoj avliji,tudja nas ne zanima.A ti ako mislis da se ne pitamo ti hajd polako na Kosovo i reci "braci" da te puste bez vize :)
poruka zvaničnicima ali preko leđa građana, e moj envere.....
ma materi se izvinjavaj
Ne znam šta je sad ovdje u pitanju... Nigdje dosad nisam pročitao da smo mi Kosovu uveli vize, jer bi to, de facto i de iure, značilo priznavanje Kosova kao nezavisne države. Međutim, prije će biti da ne priznajemo njihove dokumente (pasoš, ličnu, vozačku itd...) Kako se to sada reguliše, kako oni ulaze u BiH, i kakvu ovaj Hodža proceduru pred Vladom spominje, nije mi poznato... Kako god okreneš, taman i da od njihovog Ministarstva vanjskih poslova primamo neke odluke vezano za ulazak njihovih državljana u BiH, mi smo ih prećutno priznali kao državu. Jer, zašto "petljat" sa njihovim minstartsvom kada je tu MVP Srbije kojoj mi nismo uveli nikakve vize, a Kosovo još uijek smatramo, kobajagi, autonomnom pokrainom u sastavu Srbije... I još nešto, jel ono Srbi na sjeveru Kosova imaju srbijanske dokumente? Pa oni, onda, u BiH mogu bez ikakvih ograničenja... Znači, i mi igramo dvolično, Srbi bujrum, Albanci i Bošnjaci Allahimanet. Vjerovatno je i to kumovalo uvođenju viza našim državljanima.
ovo nije fer,jer zna situaciju u BOSNI,zna da se bosnjaci pitaju KOSOVO BI DAVNO PRIZNALi,ali tu su srbi
poturceni ne daju poturcima da ulaze bez vize... jbg.
makar su albanci jedna nacija... za razliku od tkz. "bosnjaka"
"Jebo li Vam Enver Hodža majku" E. Hadžihafizbegović
Kako ćemo sad ići u srce Srbije, majku mu?
Jah...eto nasekiraće se.
Treba Albanski jezik uvesti kao jedan od vaznijih u Sarajevu. Ne smatram Albance ni mrvice inferiornim od bilo koga. Bosnjak sam.
pa i bice jarane.....radi se na tom :))))))
treba ti znas vec sta!? sreca pa se ne pitas!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...vidi envera hoxhe, vaskrso na kosovu...
...nije samo to, nego i vize uvodi... eh, koliko će samo na turizmu zijaniti.... :-)
https://www.youtube.com/watch?v=zjWwOxi9pFg