Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Bedić je SDA ljigavac koji je pokrao lovu od stanova i od gradnje puteva... Krimos nad krimosima
Makar je skratio put do Sarajeva i rijesio petlju na Sickom. Da je troljigo jos bi se cinclali po Karauli. Hvala mu na tome.
Politicki kriminalac i olos. Pripisuje sebi zasluge za nesto dok je bio ministar saobracaja, sve bilo rijeseno, sredstva nabavljena samo se izgradilo. Postavljen na mjesto ministra bez primopredaje duznosti na prethodnoj poziciji direktora direkcije, samo otisao i ostavio kriminal. Drzavne kompanije su leglo kriminala politickih kriminalaca i partija za koji niko ne odgovara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamovic je uspio u svom naumu, od tuzle napravio turisticki grad. Grad zivi dva mjeseca godisnje i to je to ... Dosta je vise, hoce i sesti mandat, gusimo se u smogu, zivi nam grad dva mjeseca godisnje, ode raja, grad siv od prljavstvine, komunalna naknada 120KM godisnje, ni jedan kapitalni projekat. Ako su panonska jezera kapitalna onda trebamo svi sutra put Njemacka ...
Bravo!!
Jasmin je bio dobar. Bio je kljucna rijec. Onda su dosli "investitori" i pocele su se na svakom cosku zgrade praviti. Vjecnici kao ovce dizu ruke za promjenu regulacionih planova, a on pare uzima. Ne znam da li ti idiioti sto dizu ruke znaju da svaka podignuta ruka nije ispod 100k.
OČITO JE PREVIŠE NEKOME BITI NA VLASTI VIŠE OD 15 GODINA - TAKO NASTAJU KORUMPIRANI I POKVARENI POLITIČARI
DESET godina se vodi POSTUPAK !!! Ne treba ništa VIŠE o stanju u PRAVOSUĐU !!! A kriminalac i ZELENOKOŠULJAŠ, Enver B. politički NAPREDUJE !!!
Lanici stan u Becu a Dini na trgu Slobode, Platit ces to Jasmine i to duplo...
Imamović je uništio Tuzlu sa robovlasnickim privatnicima od sviju uzima mito i to je postalo toliko očito i javno da se smatra normalnim.
Da li je od kako je Jezdimir Spasojevic postavljen za zamjenika glavnog tuzioca konacno pocelo da se odmotava kriminalno klupko Đasmina Imameskua?Ostaje nada da je toliki sukob u tuzilastvu TK da su se pojedini tuzioci drznuli da rade nešto na privrednom kriminalu koji je poharao grad.Ili ce ostati i dalje samo na tome da hapse policajce a pustaju na slobodu mafijase i ubojice?Nastavak safunice slijedi
Zato ga i prozivaju, kao i Ruzicu Jukic koja je jedino posjetila tog Jezdimira nedavno. Ocito je Jezdimir unio “nemir” sto i nije lose da se razbije kolotecina.
Bio covjek u direkciji i tu ga je postavio SDP Tuzla, a u SDP TZ ni tada ni sada nista ne moze da se uradi dok Jasmin ne odobri. Onda je Bijedic bio toliko los da ga je opet SDP Tuzla (Jasmin) delegirali da bude ministar u Vladi FBiH i sad nesto kao on i Jasmin se ne mogu.
Ovaj poštenjačina vidi mu se na faci...
Ne treba Bosnjama veci dusman od njih samih. Sve se dalo u lopovluk i samim tim izdaju naroda.
ma nemoj. isto ti trpao svom debelom sinčiću kao i on svojoj lanici. obojica ste ist.
Nema bijedic sina
A inace je sve to isto. Bijedica godinama prozivaju, Jasmin dozivotno zeli vladati.
Džasmin je bolestan lik.
@baban1900 sch f14
Na čehri im vidis da su posteni i cisti ko SDA stranka.
Oba su SDA igrači. I oba su lopovi. Jedan malo manji, drugi malo veći. Dragi čitaoci, procijenite sami ko je veći a ko manji 😎