Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u zivinicama, ako ti treba veza gdje da se zaposlis, zna sr kome se ide, nail jusic, enver bijedic i kuko. 15000 za dom zdravlja, ako hoces neodredjeno onda 25000.i tako 🙃
Tacnije citav tk, ne samo zivinice
Dzaba to pisat po portalima kad je sve njihovo
ma nema....pravi poštenjačina.....na čehni mu se vidi :)
"Posteniji" od njega samo sudije i tuzioci :) Zakucase pravo i pravdu na dno dna u najdublji talog. I potvrdise da se kriminal isplati. Naravno, onima na vlasti i onima povezanim sa vlascu. Dotle, ce sirotinja ala onaj borac sto je sjekao drva da se ogrije, biti represivno tretirani.
I tužiocima se ti Envere zahvali! Sudijama posebno, mogao bi i sa kovertama. Da ima imalo pravne državi ti bi već odležao 5 godina ali jbg. tako je kako je. Pravili ste zemlju po svojim mjerama sada vam se ne rađaju djeca a i omo što se rodi ubrzo ode! Za zemlju staraca najviše su krive sudije a i vi lopovi koji imenujete podobne sudije spram boje dresa! Poserem se u presudu.
Aaaaa cekala se presuda...pa zato koalicija,ovo-ono..vlast...pa takooo,da znamo
Ama vi političari uvjek pobijedite. Zato naši predmeti na čekanju više od 7 god. Čekaju zastaru ili da pomremo. Nekome pravda dostižna a neko i ne dočeka. Hoće li u BiH ikad biti normalno sudstvo.
samo djecu nije orevario jos
Jadna majko. Protiv njega je sigurno i montirano i busenje bunara u solani. Sve protiv ovog postenjacine. Stari komunisticki lopov.
odavde samo treba bježat glavom bez obzira
Sto bi rekao Josip Pejakovic u svojoj monodrami: Cuj! Nije ni kriv!
Ovaj slunto u plavoj kariranoj košulji zapošljava u JP Pošta Tuzla za određenu naknadu.Provjereno.
Nazoves krimolovce, dogovoris posao i predaju novca i u zatvor ga strpas...
Nije ni on kriv!
Pogledaj mu lice i sve ti je jasno.
Pseto kriminalno
Ti si smrad ljudski kaka tortura j…m ti pleme 😡😡 sklepali zgradu uzeli pare, a ljude ostavili na ulici 😡 tacno za ovakve i poput njegaa sevap je pljunut na ulici 🤦🏻
Hahaha pa ko je kriv ako nije direktor koji je bio na čelu firme koja je primala uplate za stanove, a stanove nije izgradila?
Politicki montirano kao i respiratori. SDP komunjare kuhinja. Rankovićeva škola koju smo mislili da je iza nas. Mediji pod kontrolom spakuju i eto krivnje. Sad bi ja da ti placaju penale
BH državljani prolaze kroz agoniju od '92 ali još nema pravde
Pa ko je kriv?? Giprom??