Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom nije ukrao dva metra drva. Ovako će se braniti sa slobode.
Jebeš im mater i onako su propast živa
pa Jasko naredio i ptice na grsni znaju da je tuzilastvo = Imamovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Počela sezona sportskog ribolova
propalitet
Nema vise mjesta ni za saljive komentare...ovo je CDA Federacija.3000 osoba je kriticna masa! Dolazimo iz svih krajeva BiH! Do temelja, nece ostati ni kamen neprevrnut.Nacionalne granice i dosadasnje podjele necemo razmatrati.Samo krimi rad HOBOTNICA!!! Poljine_Mostar_Banja Luka.Svi za jednog jedan za sve!
Ma ja
Malinar 10 miliona ovi 6 miliona. Hajde bogati
Tresla se brda rodio se miš. A tresu se i ostali pajdaši koje če vjerovatno odati👍😂
Pripremi mamac,zabaci,Uhvati-uhapsi i pusti SUD BIH je kao UDRUŽENJE SPORTSKIH RIBOLOVACA
Ma daj. Pustite ljude. Oni su biznismeni. Sta ce sirotinji pare. Ako ovi biznismeni budu vodilja treba otvarati jos zatvora. Mada ce ovi biti oslobodjeni sigurno.
Ma i sudije znaju da se nije ukazala javna nabavka a da nije namještena u ovoj državi od devedeset prve na ovamo. Ovo je lokalni obračun već odavno propalih političara koji se bore oko oguljenih državnih firmi koji čekaju da dođu bolji od njih i da ih sve zajedno pošalju na smetljište istorije. Imamović, Bijedić, Gutić, Kukić a ova buranija ostatak SDP-a ili otpad od SDA i SDA trebaju malo da odmore narod od svojih gluposti
U Avazu naslov " Alipašinac na Mojmilu ukrao ortopedsku hodalicu,dječija kolica i biciklo ".,pa nešto kontam da je sa Alipašinog "C" faza.
...Nursetom Jusufovićem, Jasminom Mulahusićem i Senadom Ramčilovićem te braćom iz Maroka Ali i Youcef El Majda, koji su uhapšeni 3. aprila 1996... On kreira fotomontaže i videa u kojima diskreditira novinare i sve političare koji ne odgovaraju - SDA. Mulahusić je, prema navodima Raporta, povezivan s terorizmom u Belgiji, o čemu su izvještavali tamošnji mediji, a što se može vidjeti u izvještajima međunarodnih agencija.
...Jasmin Mulahusić, jedan od najpoznatijih SDA botova na društvenim mrežama, nije samo obični jurišnik ove stranke koji kidiše na političke oponente režima...U detaljnom dokumentu, punom imena terorista i podataka o njihovom kretanju i aktivnostima, na 13. stranici navodi se ime Ahmed Zaoui - alias Abou Houdeifa, rođen 7. decembra 1960. u ElIdrissia/Djelfa, Alžir, sin Lakhdara Zaouija i Amine Tahar.
...Da postoji očita povezanosti botova i stranačkih vojnika na društvenim mrežama s određenim obavještajnim i paraobavještanim strukturama koje kontrolira vlast, tačnije SDA.(ELENA CAUSESKU)
Hajd barem su mu oduzeli imovinu. Oh wait...
Sto bi oduzimali ikome imovinu? po kome zakonu ?
Tako i treba, zatvor je za one sto kradu vreću krompira da prehrane djecu, a ne za milionre koji mogu sve kupiti pa i sudije. Bravo naše sudstvo.
Niko nije kriv u naske samo onaj ozdor demobilisani borac sto nasjece dvametra drva.
Istražni sudija im je na kraju rekao: "Djeco, nemojte više krast".
privid države i pravosuđa