Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nastavku sjednice parlamenta novoosnovane države Bošnjak.istan-23%, istaknuto je da se ne može uvesti red u svoju džama.hiriju. Puno taljibana. Mole se susjedne i puno bogatije države RS i HRHB da pošalju svoje policajce-specijalce i da srede ove taljibane. Heeeeeeeljp Bazniaaaaaaaaaaaa! Heeeeeeeljp Inzkooooooooooo! Heeeeeeeljp MajMoooooooooon! Heeeeeeeljp maaaammmaaaaaa, diraju me!
NEK SE I NASI POLITICARI SMIJU NEKOME USPROTIVITI.. ;) BILO JE I VRIJEME
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!
Zasto se pustaju ustase i cetnjici da likuju na ovom portalu i da se izivljavaju dok na njihovim portalima nedaju ni komentar ostaviti a kamoki nesto pisati zaista ste dubrad i brisite ovo sarajevo nekvam ostane ono X niste bolje ni zasluzili.
U deklaraciji se poziva na otklanjanje diskriminacije u ustavno-pravnom sistemu BiH, provođenjem odluke u slučaju \"Sejdić i Finci\" a da se vrate agresorima stanovi?
Kada bi kojim slučajem došlo do tog referenduma tada bi sve bilo stavljeno pod upitnik što se dogodilo u parlamentu BiH zadnjih 15 godina ispade da bi entiteti mogli kada god hoće osporiti neku odluku donesenu u parlamentu BiH,logički gledajući nemoguće a dokle više pa sve dok BiH ne bude sposobna da sama brani svoje institucije a koliko je to vremena,neznam,možda još 5-10 godina.
Zauvijek. Vec preslo u genetiku!
jel to opet zovu u pomoc Inzka???heljp,Inzko,Heljp baznia,heljp dženosajd..heljp ovo,ono..
ali mogu donosit deklaracije kojima se osporava \"osporavanje\" s tim da moraju biti doneseni u pederaciji :) ? e muslici, jadni li ste zbog svega sto radite, nece vazda ameri vladat, pa kad vam se krenemo svetit na djeci, ima da boli zestoko.
Čika Incko..eto vidiš da se mi lijepo igramo, a oni nama sve čvoku za čvokom!
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/banja-luka/62157-FOTO-Banja-Luka-Plakati-porukom-Svi-referendum.html
\"U deklaraciji se poziva visoki predstavnik u BiH da i dalje aktivno radi na provođenju preostalih odredaba Dejtonskog mirovnog sporazuma.\" \"Podržavamo snažnije prisustvo i ulogu specijalnog predstavnika EU kao i nužnost trajanja institucionalne funkcije OHR-a\" Šta je tebi ovdje problematično,je li bolje da se sprovode zaključci i dejton ili da cijeli Balkan ponovo zaratuje?????Zar nije bolje ovo prvo.
Deklaracija je OK,vrijeme je da se konačno zaustavi vožd od laktaša u rušenju Države Bosne I Hercegovine,sve odluke visokog predstvanika su potvrđene u Parlamentu BiH,prošle su i entitetsko glasovanje i domove naroda i sad o tim odlukama nemogu odlučivati niži nivoi vlasti,to cijeli svijet vidi i ovo je očito kršenje dejtonskog mirovnog sporazuma.Kakvo je trenutno stanje OHR će ovdje morati ostati još godinama da bi se spriječile nedoBog gore stvari. Kada BiH postane punopravna članica NATO-a onda mogu da idu a do tada teško.
Koliko samo genocidasa, nepismenih i zlih nacionalista... Brinem se za buducnost svoje djece. Treba li odustati i otici negdje daleko :(
Jadnici,odgovaraju deklaracijom na izazov onih koji su im pobili familije u ratu.
uhhh što su se uzlajala ova vlaščad ccc ccc išššš cibe iššš eto šintora
sta ima vlada FBiH sa odlukom parlamenta entiteta RS? A sta ima parlament entiteta RS sa drzavnim sudom???