Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je bilo gledati (večeras na dnevniku) Gospodina Crnatka, našeg (BiH) Ministra inostranih poslova, preko puta Gospodina Vučića, slušao je, šta ovaj govori kao zbunjeni đačić i klimao glavom. To je čisti podanički odnos i mentalitet, a nikako državnički. Ovim je zorno pokazano-o, ko upravlja ponašanjem i odlukama političara iz reda srbskog naroda na nivou BiH, a o ponašanju istih političara sa nivoa rs ne treba trošiti ni riječi.
@DrinskyPremium Epitet terorista na balkanu pripada samo nebeskome narodu
@DrinskyPremium sta bi kad se probudi zivo nas interesuje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako to da niko od Srba ne zeli u Rusiju I Srbiju ? Svi hoce u mrsku Njemacku koja je u NATO ? Pare govore, usta se sprdaju.
Udaljite Kacavendu iza njegovih ledja i biti ce spasen.Sprijeda neka mu Pusi.
Svako mora biti bezuslovno siguran.
Pa ni ne trebaju ga stiti, takve kao sto je on ni bog ne zeli .
jadan dodaga u Sarajevu sama da je makar ćovaga da mu čuva dupe
To bi bio ulazak KGB u predsjednički dom.
Da je posten ne bi mu niko trebao cuvati ledja, toliko o tome. Samo kod nas politicari sa pratnjom od 10 ljudi, sto li...
dajte mu orden zlatnog ljiljana za svoj doprinos
ko ce ga cuvati dok je u rs? hoce li na entitetskoj liniji prelaziti iz auta u auto kad ide za sarajevo?
Vjerujem da Srbima iz RS slijede 4 mucne godine - godine stida, tudjeg podjebavanja... Sto bi Ameri rekli: trazili ste, gledaj te.
muslimanski kmetovi su tu da podbace leđa ko na baušteli u slučaju napada na plemiće srbe i hrvate.
Hahahahhahaa bili ste kmetovi stotinama godina a sad ste đikanska fukara koja jedva ima za hljeeb i mlijeko dnevno...
trla baba lan .opet kod dodika.samo neka vremena ide.
A srbska posla,neznaju kako ce zartiti i traze dlaku u jajetu.spremnismo ih natjerati u zlocinacku srbiju nije 92 kopilad cetnicka.SJEDE SRBI NASRED KRSTA JEDU GOVNA SA TRI PRSTA.TEGBIR
vjerujem da nemas vise od 11 godina
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nema popustanja Dodiku, ovdje treba biti jasan. Samo poštovati zakon. Zašto bi on bio izuzetak? Nema lične policije i zdravo. Ako ti se ne svidja možeš razgulit, ionako ništa ne postujes a hoćeš da se tvoje poštuje. Ma zdravo.