Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisla u SDA, kao tamo nema unutar stranackih problema i tamo ce naici na razumijevanje. Jos pri tom zena. 😂😂
Enisa ba nije narod glup stalno si pricala protiv SDA i sad otisla kod njih
Efendic zavrsio nju i jos 3 osobe da glasaju za SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ok, napustila stranku jer je nezadovoljna.Sve bi vjerovali da nije podržala SDA.Da nije podrźala SDA imala bi vjerodostojnost i čast.Ovako ste gospodjo obični kupljeni ološ
i prodje mandat za 4 godine a ljaga osta za citav zivot
Ja u tekstu nigdje ne procitah da je izjavila da je podrzala sda ili da ce preci vec samo da napusta funkcije u ovoj stranci... A drugo je to sto neko kreira naslov i namece misljenje narodu da ako okrenes ledja nasoj stranci, da si automatski podrzao sda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuj kako se ima obraza pogledat u ogledalo? Kome ona prosipa te bajke. Da je na ulici vidim, pljuno bih joj u facu pokvarenu i laznu. J****la joj SDA mater lopovsku.
Vidjela zena da obraz ne placa dizajnerske torbice pa ga prodala ko Zeljko za rakiju!
Kupljena! Fuj! Sramota šta je uradila. Ona fol nešto ukazivala. Licemjerka prevrtljiva!
Kupljena! Fuj! Sramota šta je uradila. Ona dok nešto ukazivala. Licemjerja prevrtljiva!
Prodala se ofajletina
zapamtili smo te
Uzela novac. Ali to SDA nemože spasiti. Njihova strategija je nedovoljno dobra. Bošnjaci žele u EU a ne u srpsku bezcarinsku uniju mini šengen.
Ako ti nije valjalo u stranci trebala si prije izbora istupiti iz nje, a ne nakon sto si dobila glasove na racun stranke i usla u opstinsko vijece. E to je problem ovdje. Moral nula......
Ja bih ti povjerovo u ovu pricu da ste,i ti i ovi ostali preletaci,podnjeli ostavke u svojoj stranci prije Opcinskih izbora. Ali niste,jer zbog jake konkurencije u SDA stranci,nebi vas ni bilo na listama. Zato ste ostali na listama svojih stranaka,da dozete u poziciju,gdje ce te biti vazan faktor trgovine. To formiranje samostalnog kluba je,po mom misljenju,paravan.
prica se da treba kucu prodat arapima a nije legalizovana. pa ce Sema zavrsit
Ovaj Karkelja tvrdi da je dao ostavku i napustio stranku odmah posije izbora. Znači u novembru. Zašto se tada nije digla diskusija i buka? Zašto napadi na njega sada? Pa čovjek se distancirao od stranke ima već 2 mjeseca? A ljudi napadaju ovaj postupaka, sada, i to najčešće iz instranstva, tj. oni koji nisu ni glasali ili koji inače i ne glasaju.??
Vriska iz Hadžikadunićeve stranke na Karkelju. A kad je on primio u stranku vijećnika SBIH u Gračanici Edina Šehića, pa ga posatvio za predsjednika IO PzP Gračanica, pa kasnije i za Predsjednika OO, nije se tolika buka digla. Malo žena jedna iz Gračanice koja je trebala biti predsjednik izdala saopćenje, ali ni blizu kao ovo sada sa Karkeljom. Tada je prelazak iz stranke bio u redu, a sada nije???
Pojedini istaknuti članovi NS (2 ili 3 na listi na općim izborima 2018) tipa Amna Popovac iz Mostara ili Drago Đorđić iz Zenice su prešli kod Hadžikadunića i bili visoko na listama za općinske izbore. I naravno, opet nisu dobili mandat jer nisu kapaciteti. Poenta je da tada niko nije reagovao kada su oni napustili NS i otišli u drugu stranku. Ali kada se fromira OV, tada je to velika priča. Možda se i NS ima šta zapitati? A i Hadžikadunić.
Ako je žena 17.10 pisala vrhu stranke, i nije dobila odgovor do danas? Šta je trebala? Čekati odgovor i dalje? Po meni je ova ostavka i njeno glasanje na OV čisti rezultat bezobrazluka i prepotentnosti vrha stranke. Moramo priznati da je 17.10 bio puno prije 15.11, zar ne? I oni nisu nikako reagovali? A sad reaguju kad je podržala većinu?
Balinkura hebo je Bake u zicagu