Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenovana lica nisu ni u kom slučaju ni srpski, ni hrvatski niti bošnjački kadrovi nego su kadrovi iz reda srpskog, hrvatskog ili bošnjačkog naroda . Na mjestima na koja su imenovani ne zastupaju samo jedan narod već sve narode koji žive u BiH. Ovo samo mala opaska za veliku većinu "novinara" u BiH.
I ma...a ti je iz reda.. zato ne ide zajedno...hoces da ja budem nesto sto ti kazes al hocu biti sto jesam a sto si ti iz koje redaljke i ne zanima me...ti si ko fol gradzanin a ipak obicna selj...Ina..eto nek me klix rokne sad al ja.ne zelim biti iz reda ja Imam sve sto treba da budem ono zto zelim biti pa makar to bilo lgbt,srbin,hrvat a ne iz reda sto mi ti imputiras
Useru ti si svakako bosanski srbin. Mozes se koprcati do mile volje.
Znaci treba biti u stranci po mogucnosti pobjednickoj pa da se gura naprijed u zivotu
Uvijek i zauvijek tuga al sta ces nismo mi necu nas kriviti , oni su im to dozvolili ...
@gooUser1078 mozes ti misliti sta hoces,jesti se u sebi dokle hoces ali u Ustavu tj. u Dejtonskom sporazumu pise da su svi zvanicnici na nivou BiH predstavnici iz reda Srpskog,Bosnjackog ili Hrvatskog naroda a ne nikakvi Bosnjacki,Hrvatski ili Srpski predstavnici naroda u bilo kojoj drzavnoj instituciji.Nazalost i mnogi mediji u svojim clancima,izvjestajima ih imenuju pogresnim nazivima.
Sta on zna... On samo ponavlja za laktaskim veprom. Ne znaju oni da procitaju bilo sta sto njima ne ide u korist. Srbi su glavni u prekrajanju istorijskih cinjenica.
Kad kaze prvorangirani. Jest al ispred stranke.
Svaka čast Sevlidu, nije jedini bošnjački član, ali je izgleda jedini principijelan. Čovjek je insistirao na najboljem kandidatu, zar nije to ono što mi svi želimo kao kriterij za državne funkcije. (Naravno, kad se steknu uslovi za isti princip bez nacional ključa, al do toga smo daleko)
Kormoran!!!
Sve GO šošon da samo znamo
Cestitam Kormanu.
Znas li koju je mozda srednju skolu on zavrsio?
Po Trojci ni ova dvojica ne bi bila imenovana! Za Trojkaše je svaka elimincija Bošnjaka - relaksiranje odnosa u BiH - za šta se kod Marfija dobivaju poeni.
Ovim personama sa fotografije , ma usta vam se okrenulaaaaa
Sevlid Hurtic se namece za mozda i najboljeg ministra u ovoj vladi. i neka, zasluzuje.