Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se samo neko u Zenici u zatvoru hoce sjetiti da uzme klijesta iz radionice pa malo se igra sa mosnjama ovog zlotvora!
Misliš da oni nisu zlostavljani? Majka djeteta ima umanjenu inteligenciju. Ni država, ni kanton, ni općina, ni centar za socijalni rad nisu reagovali da im pomognu sa odgojem djeteta kad je trebalo. Sad zato imamo tragediju izgubljenog života, a bolesne ljude koje smo ignorisali cijeli njihov život ćemo sada baciti u zatvor. Ne znate prepoznati problem, samo tretirate posljedicu.
Misliš da oni nisu zlostavljani? Majka djeteta ima umanjenu inteligenciju. Ni država, ni kanton, ni općina, ni centar za socijalni rad nisu reagovali da im pomognu sa odgojem djeteta kad je trebalo. Sad zato imamo tragediju izgubljenog života, a bolesne ljude koje smo ignorisali cijeli njihov život ćemo sada baciti u zatvor. Ne znate prepoznati problem, samo tretirate posljedicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mene duša zaboli kad samo pomislim na to nevino, siroto djetešce... šta je ono kome skrivilo?! Ne postoji adekvatna kazna za ove spodobe, ove odvratne zvijeri u ljudskom obličju, osim možda dugogodišnjeg mučenja i spore, bolne smrti. Ja, kao ljudsko biće, zaista ne mogu da shvatim ova čudovišta i njihove pomračene umove. Nesretnom djetetu želim vječni smiraj, sad ga abrem ništa više ne boli.
Vifil kostet, reko onaj, anšlus katla, zih cenera i bild anšlus. Kaže, tausend draj hundert euro.. Okej, ja kundu reko tausend draj hundert euro. Okej, kaže zdravo nijeno. Majne frau, onaj reko aj id pitaj vifil kostet tausend euro... Kolko kostet katla. Kaže, tausend fir hundert ahcih euro! Reko mene nema..I sad ja moram hundert, cvaj hundert euro mene geld.. Warum, du hast genug Geld. Yugo haben viel Geld...A jebote bog, i sad džabe arbajt katla... Reko sam jednom sta je, katastrofa..
Ti kao ljudsko biće se možeš informisati u svrhu "shvatanja čudovišta i njihovih pomračenih umova". Jesi li možda čula za psihološke poremećaje, psihološka oboljenja? Znaš li da nemamo svi isti mozak? Znaš li da država treba da se pobrine za osobe s umanjenim mentalnim sposobnostima, za bolesne, za manijakalne, za šizofrene, za opasne? Ja ne razumijem takve kao ti koji ne vide da bolesnima treba pomoći.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neopisivi zlocin nemam rijeci jadan mali djecak sta je dozio u svom kratkom zivotu.samo kad to pomislim najezim se od tuge
5-7 godina za mučko ubistvo dijeteta??? pa je*o te ovo vise....
Jadna drzava ko ce ovo da nahrani
zao mi je malog Smaje rijeci nemam :(
Jbt ne mogu da vjerujem šta sam pročitao i zašto sam pročitao kad sam znao da će me sjebhat maksimalno... Svaka čast ko god ima nevjerovatno strpljenje, da sam ja slučajno bio očevidac ovome zlu čupao bih i ruke i noge bolan u zvijer bih se pretvorio, a poslije vjerovatno ne bih bio ni svjestan šta sam uradio...
ovo je trebalo kamenovat na sred trga ali danim da umiru,,sve im hebem
Ovo je za mene najgori zlocin u nasem gradu od kad znam za sebe . Ovo je stvarno uzas , i takodje ubistvo one djevojke u Olovu ,kad su je ona dvojica majmuna bacila s litice .
jest ruzna ko krmaca
Ko je ovo htio jebati svaka mu cast
Je3em li vam ma7ku bolesnu.
Krivi su i svi oni koji su poznavali ovu retardiranu gaduru !
A zamisli tek sta su cetnici radili u logorima?! Kad istrgnu male djevojcice 7-8-9-10....godina iz narucja njihovih majki, pa se njih cijela četa izreda na njima, pa ih ujutro izbezumljene vrate, a onda njihove majke odvedu, pa tako ukrug....A o silovanju muskaraca da i ne govorimo...Fizicko mucenje je naspram ovog bio odmor.... I svi oni danas sjeda u parlamentima, uce nasu djecu u skolama, prodaju na pijacamaa...I kazu neki ''ma kakav Sudnji dan''....
mislim ipak da izmišljaš ..laž je grijeh smrtni...
kakvi bolesnici.. nema kazne za ove, da ih nazovem ljudskim bicima...
pa ena nije bila nikad dobra u glavu
Monstrumi, bolesna djubrad - kako su samo mogli i pomisliti na djete ruku dignuti 😠😠. Nek istruhnu u zatvoru...
Možda je ružno što ću ovo reči, ali je bolje što dijete nije preživjelo. Valja imati traume do kraja života, a dokazano je da je većina psihopata i ubica imalo neke traume iz djetinjstva. Ovim monstrumima želim sve najgore do kraja života.