Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte bolan prvo popite kafu popricajte ko ljudi ne spominjite nista samo govorite dobre kafe i tako to. Pa tek onda drugi put se nac pa poceti pricat o realnim stvarima kaka granica na moru da nam to oni nece vodu krast a dobro su nam i Neum i oni 5 kanta i vode dali. Sta vazda nesto kopate po glupostima hebo te granica
Koje gluposti prica ovaj covjek? Zajednicka sjednica je sutra. Ne sastaju se da rucaju i popiju kavu. Teme razgovora se dogovaraju puno prije da bi se clanovi obiju vlada mogli pripremiti. Zakasnio je sa svojim prijedlogom. Vjerujem da ce te teme svakako biti na dnevnom redu.
Emriću, postaješ polako naporan s otrcanom pričom. Za promjenu predložite Slovencima i Hrvatima da će BIH financirati izgradnju novog odlagališta u Krškom kako Hrvati ne bi morali praviti svoje odlagalište na Trgovskoj gori. Eto, svi zadovoljni, a možda i Slovenci pristanu 🤡 Sada još i more? Gdje je problem, može li se slobodno uploviti i isploviti sandolinom u i iz Neuma?
Meho trazi da se strogo oznace pjesacke zone, sad mi je jedan preko noge presao tockom. Razlika je sto je Emric placen da trazi, a ja trazim dzaba.
Eto sad idu po pamet kod susjeda PITAM ko li bože snosi troškove za tu ""sjednicu na kojoj će zna se ko dobiti ""naputak"" za dalju razgradnju BiH