Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu... U tvojoj stranci je potpredsjednik saveza Duric. Vicin poltron. Unistavaju fudbal u drzavi a ti glumis nekog patriotu, sto ga ne otjeras iz stranke?
Evo još jednog ustašhe koji vonja po stolici Dragana Čovića...
bakirova i sejdina podguzna muha.
Smrdiš na čmar Dragana Čovića i Milorada Dodika.. Uščuho si se...
Najbolje da se ugase sudovi, policija i da se narod sam obračuna sa mafijom. Biće nam 100% bolje u svim segmentima.
Ako Trojka zaista izda i pristane na smanjenje nadležnosti, svejedno taj zakon neće proći na Domu naroda, po istom principu kao i za Ustavni sud. Ali, zato, Trojka će biti deklasirana i više neće biti pouzdana za našu stvar. Ne isplati se dirati u oči Državi. Pogledajte kako je to SDA radila i gdje je sada.
Emric kritikovao - i tu prestanes citati
Vidjetcemo sta Se Sprema iz Sela Bakinaca pokraj Laktasa..Pitajte Trojanere oni su tamo bili slucajno "prolaznici"
Pobjedis na izborima pa onda ti krojis zakone a ne ovako palamuditi sa glasovima jedne manje opcine.
Nastavlja se divljanje UZP botina uz sveprisutno brisanje komentara protiv SDP-a i NS-a prvenstveno, kao i njihovi lidera, te neizostavno zaključavanje lajkova za nepodobne komentare. Džaba vam sve, ljudski otpad koji sve daje Čoviću i Dodiku trajno dobiva nogu na prvim izborima, a ovo nije "Emrićeva analiza", ovo će vam reći svako da prijedlog značajno smanjuje sud i ide tačno onako kako Dodik i Čović žele.
Šta mislite zašto ovoliko ustašhkifundamentalisti sa Poskoka i Čovićevi botovi brane Trojanske nametnute dezertere??? To ono sebi biramo HDZ neofašiste a bošnjaci nek biraju bratdtvo i jedinstvo jugoballijandere koje će neofašistima radi svoje koristi ispunjavati sve želje.
KrvZaBosnu1, pitaj Bakiricu i bivsu prvu damu!
E ako je Emric rekao onda mora da je tako.
Tako je to sročio novinar klixa po zadatku. To će ti reći svako osim kupljeinh ljudi, značajno se smanjuju ovlasti i ide u korist Dodika i Čovića jer sud na državnoj razini neće biti iznad entitetskog i kantonalnog, što je apsud. Nastavi dalje, nadam se da si botina, a da nisi samo obični Bošnjo budaletina koji puši fore koje mu prodaju Nikšić, Magazinović, Forto i Ćudić.
Kafana Privatana sijela na privatnom. Imanju su jedno a Institucije su nesto drugo.. Trojaneri mirno cute.. da nebi razljutili Koqlicione partnere..her ako se ovi naljute ..odose pozicije u Opoziciju..zato ce Trojaneri naprviti jos neko Kafansko sijelo.
🤣 Nepismenost, caps lock na gotovs, ad hominem napadi, psovanje i vulgarnost? Da, sda glasaci!
Trojka ce ovo prezentovati kao USPIJEH, ALI nece naglasit da je to uspijeh Covica i Dodika protiv BiH
Ima ovih komentara što se upale kao zub odmah SDA je najgora ovakva nakva, boli me briga za SDA nikad u životu nisam glasao za njih, ali brate nemam ništa protiv kritika na novu vlast, ne kontam ove paćenike misle braniti lopovluk izdaju i samo govoriti nije ni SDA bolja, halo majmunii pa de se malo saberite , kako ste drugačiji od SDA kad branite izdaje jer samo nek nije SDA i sve vam paše, kakvi mozgovi tako i SDA ovci kao i vi pacijenti razmišljate
Baba Wangu treba postavit na čelo opozicije , 🫣