Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zapamtite da nije Skaka ni SDA zasluzan za obnovu nego gospodin Oferman i strani donatori.
ali eto oferman nije dosao,pa neko mora nesto reci,nece valjda zvati rusitelje grada da kazu nesto na otvaranju ?!
@GratefulDead Oferman jeste dosao i jeste govorio samo ta vijest za vijescu o Skaki kasni deset minuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
O Offermanu i njegovoj suprugi treba da se pise i na njima da bude naglasak, ne na Skaki.
o gospodinu Offermanu.
pa pise se ! eto ti pises ! nije naglasak na skaki,ali valjda je on gradonacelnik ! ko bi trebao da otvori zicaru ? Covic ? doDick ? ko ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ni pomena o Kantonu koji je dao milion, Općini stari Grad koja je dala pola miliona.... GRAD NIJE DAO NI MARKE A IMA BUDŽET OD 15 MILIONA Skaka jbo te brat nezahvalni bezobrazni!
Obnavljamo posljednji srušeni simbol Sarajeva ----- ...obnavljate SADAKOM... 1)..ono..kad poturica i sebe prilijepi uz nesto sa cim nema blage i da nije one sadake , qurac bi ti vikao tu "mi" 2) Sad kad je "posljednji srseni simbol" obnovljen,....pitam se sta cete od sada raditi i cemu sluziti?
"Sretan 6. april, dan sarajevskog kantona" - A. Skaka 2018
predivan govor. "moj san je bio da se svi opet vozamo zicarom" je deo gde sam i suzu pustio. kakav crni martin luter king, ovo je pravi "i have a dream" momenat. inace, hvala supruzi maji sto je napravila zicaru. bravo za maju.
Posljednji simbol?! A bob staza na Trebeviću? Bilo bi lijepo da se posveti pažnja i tome.Inače mnogo hvala gospodinu Ofermanu i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli obnovu žičare
oni ti ga puše abdulahe
Koliko znam skaka je emotivne govore prije drzao kit..ma
svaka cast,ipak prosle su 23 godine od rata,za vrijeme gradonacelnika Abdulaha Skake obnovljena zicara. Sto je ne obnovise prije,aa lokolni jadnici,zavidnici zavide Skaki,jadni ste klix komentatori,jel vam vokri sto vi niste gradonacelnici Sarajeva. mislim da ste ozlojedjeni i uvrijedjeni prvo sto je iz SDA a jos vaznije sto je musliman.
svaka cast,ipak prosle su 23 godine od rata,za vrijeme gradonacelnika Abdulaha Skake obnovljena zicara. Sto je ne obnovise prije,aa lokolni jadnici,zavidnici zavide Skaki,jadni ste klix komentatori,jel vam vokri sto vi niste gradonacelnici Sarajeva. mislim da ste ozlojedjeni i uvrijedjeni prvo sto je iz SDA a jos vaznije sto je musliman.
Sta mislite koliko ce ta zicara biti citava i stakla na kabinama citava.Kakvu kulturu imamo nece dugo izdrzati.
E jes emotivan.....
Skaka nije upoznat sa tim da je bob stanza rastutena a meni se cini da je i ona bila neki simbol...
Da nije bilo donatora ne bi ovi ublehasi nikada nista napravili
The king is Skaka :) Mogu samo da te mrze oni što te nevoleee :) Samo naprijed i ne osvrći se. Puno je više onih koji cijene ono što radiš.
Jedan od rijetkih koji je preko one stvari došao do pozicije