Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira sta volio, ili ne volio, nije zasluzio da ga ubio, niti to iko zasluzuje. Pocivaj u miru, Davide i zivi vjecno u srcima svih onih koji te vole.
Ovo kad se predstavljaju učenici u razredu, samo Srbi, nijednog Hrvata ili Bošnjaka, sve su otjerali, etnički očistili. Žao mi je pravo pokojnog Davida ali BANJALUKA SMRDI NA ČETNIČKU KAMU!
@krilnik Grabovica, Buhine Kuce, Krizancevo selo, Trusina, Konjic, Travnik i Zenica smrde na ZLOČINE nad nebošnjačkim stanovništvom, SMRDE NA MUDŽAHEDINE, smrde na strašni i mračni zločin nad dječakom Golubovićem u Konjicu. ŽIVJELA BOSNA, DOBRA ZEMLJA ZA DOBRE LJUDE. SMRT NACISTIMA I FAŠISTIMA, SJEME IM SE ZATRLO.
@pismo glava eto u sarajevskim skolama ima srba.mozda na prste stolarske ruke da preprojis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tužniji mi je onaj o Srebrenici ...
Svaka cast FTV pleme vam jepem
Koliko cinican narod, ko hebe Memice, vas vise interesuje Dragicevic, ubice drzava sakrila u oba slucaja. Vidite li kakvi ste pogan.
https://www.youtube.com/watch?v=CWgCkmzOhmo Tragovi Istine na BN tv - dokumentarac o Dženanu.
Sta kaze ovaj agresor o ubistvima nevinih ne Srba i gradjenja velike RS!?
Samo nema scene u filmu, kada ga Majka Suzana ostavlja kao bebu i udaje se u Austriju.
Mogli bi da naprave i film o Dzenanu Memicu, ili se boje da se konfrontiraju sa Alijom Budnjom, jednim od osnivaca SDA I vlasnikom "Termi" na Ilidzi. Njegov sin je ubica
https://www.youtube.com/watch?v=CWgCkmzOhmo Tragovi Istine na BN tv - dokumentarac o Dženanu.
Naši o Davidu pricaju a njihovi o Dzenanu jer obrnuto bi sebe potkopali jer su ih oni i ubili. Šta ti je fotelja druze vaznije i od vjere nacije oca majke
Srbi se ubiše pričajući o Dženanu. Ne, to nije tačno. Ovo poltronstvo, dodvoravanje i patetika svojstveno je samo balijama kojih nažalost ima jako puno u uređivačkoj politici FTV-a + Klix i eto ti ekipe za povraćanje...
@harrison19ford https://www.youtube.com/watch?v=CWgCkmzOhmo Tragovi Istine na BN tv - dokumentarac o Dženanu.
auuuu jest se majka postarala
Cudno da ovaj doku radi bas ftv. Toliko nerazjasnjenih slucajeva u seheru ima...
Steta da ga i rezim volio nije!!?? Ne vole oni bolje i oametnije od sebe kako im nebi probleme kasnije pravili.
I zato su ga ubili jer je bio haker koji im je hakovo kompjutere i otkrio lopovluke i korupciju zato je platio glavom
Zasto je ubijen, hoce li iko reci jasno? Sta je David uradio pa su ga ubili
Pa sta je onih hiljadu sto lezi u Tomasici uradilo?
@JohnObraz pristaje ti nik al' pravo!