Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ce biti sa respiratir aferom? Uslovna?
@naftalin Ima sud pa nek odluci. Za sad je sud rekao da nema potrebe za pritvorom i odbacio optuznice, sto je pokazatelj da su tri F nevina.
@naftalin A sta se desilo sa Causevicem i milijardama? Kad se vec afere nabrajaju, najveca je i zataskana. Fikrinih 10 miliona ke spram ove baksis za konobare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da i ovaj treba biti kaznjen, neko za citav zivot ne zaradi 250.000 a ovaj kao pametan, samo kad ce se poceti hvatati milioneri?
Koliko ce FFF dobiti po 150 godina
e neš bit bogat
Moj Emire mora neko i da ga ugasi. Političari čuvaju svoje i onda mora fasovati pošten lopov
Klix !! Gdje fotografija ovog gospodina??
A gdje je novac??
a kako se onaj za utaju poreza izvuce sa kaznom od 2500KM
Prvo ko je čovijek, šta je uradio, čije pare je pronevjerio? Pišete bez ikakvog uvoda. Drugo, kažete oduzete imovinska korist, šta je to, je li to pokretnina, nekretnina ili novac? Ako on treba uplatiti to na račun budžeta onda mu nije oduzeta već samo identifikovana i ostavljena njemu na raspolaganje. Znači bili ste u kući, našli ukradenu stvar i ostavili je njemu da je on vrati, stručno, nema šta!
da je ovakvih presuda vise mozda bi nam i bilo bolje..
Sto manje ukrades vise te deru
Odlicno, ma samo u zatvor. Nego, kada ce neko od mocnih i postenih BH tuzilastava i sudova optuziti kakvog korumpiranog stranačkog direktorčića, koji su se svezali silnih budžetskih firmi, kakvog tečića, amidžića i sl.?
eto ga vani za 2 godine max...ja bi sad potpiso da idem u zatvor za 250000 KM
@mcobanovan9 pa procizaj tekst mora vratit i tih 250 hiljada
Meni nek da pola i ja cu ih odlezati.
A sta se desilo sa Causevicem i milijardama? Kad se vec afere nabrajaju, najveca je i zataskana
A Kemal Čauševic i njegovih 8 stanova i milioni na računima, dokle se tu stiglo? Reko Causesku da se to ne dira, zato sto je i on upetljan.
@shemale milijarde da budemo precizni...setka se ciko po gradu bezbrizno
Pa ljudi 100 maraka je dan zatvora! Ko je ovje lud?!🤔
Tri puta toliko ukrao je Batko,slijedi mu oko 15godina zatvora.